heluse
napsal(a):
Ahoj, objednávala jsem tam zatím 2x a spokojenost
objednávám už půl roku a spokojenost
nikdy mi nic nedovezli pozdě( jak už se mi jednou stalo, v jednom nejmenovaném inter. obchodě, měli mi to dovest během dne, kdy to bylo objednaný a dovezli to, až za 3 dny
)
Jinak s muj pes, jsme maximálně spokojená, mám je aji kousek od baráku
Objednávám odsud' granule,hračky a pamlsky...
Uživatel s deaktivovaným účtem
usajka
napsal(a):
Co rikate na tento obchod?
objednávala jsem už několikrát granule a jiný a naprostá spokojenost.
Nedávno mě dost překvapili, objednávala jsem granule Orijen 2 druhy. Přišli třetí den po objednávce. Jsem zvyklá si kontrolovat datum spotřeby a dva balíčky byli prošlý. Tak jsem tam chtěla zavolat a domluvit se s nima co s tím. Jenže jsem byla v práci a nebyl čas. Po obědě mi volali sami a strašně se omlouvali, že si popletli bedny (jedna byla na reklamaci kvůli datumu spotřeby) a že mi omylem přibalili dva pytlíky právě těch prošlých granulí. Hned druhý den mi dorazili nové, neprošlé granule.
Docela mě to překvapilo, že se ozvali sami a hned nabídli naprávu.
Fakt super.
Katka
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
objednávala jsem už několikrát granule a jiný a naprostá spokojenost.
Nedávno mě dost překvapili, objednávala jsem granule Orijen 2 druhy. Přišli třetí den po objednávce. Jsem zvyklá si kontrolovat datum spotřeby a dva balíčky byli prošlý. Tak jsem tam chtěla zavolat a domluvit se s nima co s tím. Jenže jsem byla v práci a nebyl čas. Po obědě mi volali sami a strašně se omlouvali, že si popletli bedny (jedna byla na reklamaci kvůli datumu spotřeby) a že mi omylem přibalili dva pytlíky právě těch prošlých granulí. Hned druhý den mi dorazili nové, neprošlé granule.
Docela mě to překvapilo, že se ozvali sami a hned nabídli naprávu.
Fakt super.
Katka
jj stalo se mi něco podobného, že dovezli místo objednaného jinou věc, která byla i názvem velmi podobná, ale vyměnili to bez problémů... granule už tam neobjednávám, ale vždycky přišly v pořádku, neprošlé a správný druh. něco mají výhodné a nco ne,ale výběr dobrý.
pinoha
napsal(a):
Taky si nemůžu stěžovat! Jenom mi trochu vadí, že jsou poměrně drazí, a navíc platíte poštovné bez ohledu na výši objednávky. (Jiné obchody mají od určité výše objednávky poštovné zdarma.)
Lucie
pinoha(Lucie) a odkud jsi? V Brně a Praze, je při objednávce nad 500; rozvoz zdarma
saabinka
napsal(a):
pinoha(Lucie) a odkud jsi? V Brně a Praze, je při objednávce nad 500; rozvoz zdarma
Já objednávám pravidelně granule...a spokojenost...po Brně rozvoz zdarma...hodí mi to do půl 3 do práce...a je to pohodička...super. Když mám cestu kolem, tak se zastavím přímo ve skladě...a vezmu si pytel..jindy ne..
Sem spokojená
usajka
napsal(a):
Co rikate na tento obchod?
jsme spokojení, i když musím platit poštovné. Tak alespon, abych necpala zbytečné peníze naší slavné České poště, tak platím online.
Jeden z mála zdrojů, kde jsem našla granule Eagle pack a cena těchto granulí oproti jiným inet obchodům je téměř srovnatelná.
Nemůžu si stěžovat.