Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2009 09:50
usajka

XXX.XXX.31.235

Co rikate na tento obchod?

15.2.2009 10:02
heluse

XXX.XXX.172.27

usajka napsal(a):

Ahoj, objednávala jsem tam zatím 2x a spokojenost

15.2.2009 10:10
saabinka

XXX.XXX.116.137

heluse napsal(a):
Ahoj, objednávala jsem tam zatím 2x a spokojenost

objednávám už půl roku a spokojenost nikdy mi nic nedovezli pozdě( jak už se mi jednou stalo, v jednom nejmenovaném inter. obchodě, měli mi to dovest během dne, kdy to bylo objednaný a dovezli to, až za 3 dny)
Jinak s muj pes, jsme maximálně spokojená, mám je aji kousek od baráku
Objednávám odsud' granule,hračky a pamlsky...

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2009 10:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

usajka napsal(a):

objednávala jsem už několikrát granule a jiný a naprostá spokojenost.

Nedávno mě dost překvapili, objednávala jsem granule Orijen 2 druhy. Přišli třetí den po objednávce. Jsem zvyklá si kontrolovat datum spotřeby a dva balíčky byli prošlý. Tak jsem tam chtěla zavolat a domluvit se s nima co s tím. Jenže jsem byla v práci a nebyl čas. Po obědě mi volali sami a strašně se omlouvali, že si popletli bedny (jedna byla na reklamaci kvůli datumu spotřeby) a že mi omylem přibalili dva pytlíky právě těch prošlých granulí. Hned druhý den mi dorazili nové, neprošlé granule.
Docela mě to překvapilo, že se ozvali sami a hned nabídli naprávu.
Fakt super.
Katka

15.2.2009 10:33
evinka01

XXX.XXX.57.45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
objednávala jsem už několikrát granule a jiný a naprostá spokojenost.

Nedávno mě dost překvapili, objednávala jsem granule Orijen 2 druhy. Přišli třetí den po objednávce. Jsem zvyklá si kontrolovat datum spotřeby a dva balíčky byli prošlý. Tak jsem tam chtěla zavolat a domluvit se s nima co s tím. Jenže jsem byla v práci a nebyl čas. Po obědě mi volali sami a strašně se omlouvali, že si popletli bedny (jedna byla na reklamaci kvůli datumu spotřeby) a že mi omylem přibalili dva pytlíky právě těch prošlých granulí. Hned druhý den mi dorazili nové, neprošlé granule.
Docela mě to překvapilo, že se ozvali sami a hned nabídli naprávu.
Fakt super.
Katka

jj stalo se mi něco podobného, že dovezli místo objednaného jinou věc, která byla i názvem velmi podobná, ale vyměnili to bez problémů... granule už tam neobjednávám, ale vždycky přišly v pořádku, neprošlé a správný druh. něco mají výhodné a nco ne,ale výběr dobrý.

15.2.2009 12:02
vesper

XXX.XXX.13.90

usajka napsal(a):

Objednávám tam pravidelně. bylím v Brně, takže doprava zdarma, objednávku zadávám vždy v noci, druhý den zavolají a domluvíme termín dovozu. Jezdí i večer, takže mi to maximálně vyhovuje.

15.2.2009 12:14
pinoha

XXX.XXX.252.250

usajka napsal(a):

Taky si nemůžu stěžovat! Jenom mi trochu vadí, že jsou poměrně drazí, a navíc platíte poštovné bez ohledu na výši objednávky. (Jiné obchody mají od určité výše objednávky poštovné zdarma.)
Lucie

15.2.2009 16:26
saabinka

XXX.XXX.228.73

pinoha napsal(a):
Taky si nemůžu stěžovat! Jenom mi trochu vadí, že jsou poměrně drazí, a navíc platíte poštovné bez ohledu na výši objednávky. (Jiné obchody mají od určité výše objednávky poštovné zdarma.)
Lucie

pinoha(Lucie) a odkud jsi? V Brně a Praze, je při objednávce nad 500; rozvoz zdarma

15.2.2009 17:43
sabina

XXX.XXX.64.178

saabinka napsal(a):
pinoha(Lucie) a odkud jsi? V Brně a Praze, je při objednávce nad 500; rozvoz zdarma

Já objednávám pravidelně granule...a spokojenost...po Brně rozvoz zdarma...hodí mi to do půl 3 do práce...a je to pohodička...super. Když mám cestu kolem, tak se zastavím přímo ve skladě...a vezmu si pytel..jindy ne..

Sem spokojená

16.2.2009 15:16
dabliczech

XXX.XXX.247.225

usajka napsal(a):

jsme spokojení, i když musím platit poštovné. Tak alespon, abych necpala zbytečné peníze naší slavné České poště, tak platím online.

Jeden z mála zdrojů, kde jsem našla granule Eagle pack a cena těchto granulí oproti jiným inet obchodům je téměř srovnatelná.

Nemůžu si stěžovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík