chtela bych se zeptat na vas nazor na pust v jidle.
kdyz jsme meli puvodniho NO, mel vzdy jeden den v tydnu pust. k tomuto "stavu" jsem prisla jako k hotovemu, takze jsem nic nenamitala.
ted ale mame noveho NO (14 mesicu) a doma byla nadhozena myslenka, ze bych mohla zacit s jidelnim pustem. a ja ted nevim, jestli to mam zacit vubec aplikovat.
jaky je vas nazor? praktikujete to nekdo?
petras
psovova
napsal(a):
chtela bych se zeptat na vas nazor na pust v jidle.
kdyz jsme meli puvodniho NO, mel vzdy jeden den v tydnu pust. k tomuto "stavu" jsem prisla jako k hotovemu, takze jsem nic nenamitala.
ted ale mame noveho NO (14 mesicu) a doma byla nadhozena myslenka, ze bych mohla zacit s jidelnim pustem. a ja ted nevim, jestli to mam zacit vubec aplikovat.
jaky je vas nazor? praktikujete to nekdo?
petras
můj předchozí pejsek také míval "volný den",ne pravidelně každý týden,ale tak 2x do měsíce , teď mám 2 psy a už o nepraktikuji . Žerou 2x denně , někdy když někam vyrážíme, tak dostanou až večer , takže ranní vynechám
mac1
napsal(a):
můj předchozí pejsek také míval "volný den",ne pravidelně každý týden,ale tak 2x do měsíce , teď mám 2 psy a už o nepraktikuji . Žerou 2x denně , někdy když někam vyrážíme, tak dostanou až večer , takže ranní vynechám
Ja psu nasadim 24 hodinovy pust v pripade, ze misky nejsou vymeteny dost rychle a nebo kdyz zustavaji zbytky.
9248
napsal(a):
Naše feňule si to diriguje sama. Většinou po větší fyz. zátěži vynechá. Poznám to když jdu vemu misku, klepnu s ní o sektorku a ona nereaguje.
Osobně bych nepraktikovala. Pokud pes má chuť a žere pěkně celou porci, kterou mu dáte, není tlustý, naopak má hodně pohybu, tak nevidím důvod omezovat.