Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2009 18:35
paja07

XXX.XXX.219.130

Prosím poradte kde sehnat kvalitní nylonový obojek se jmenem psa a případně i vodítko se jmenemporadte nějaký fajn e-shop,Díky!

6.5.2009 18:46
sunin

XXX.XXX.126.103

paja07 napsal(a):
Prosím poradte kde sehnat kvalitní nylonový obojek se jmenem psa a případně i vodítko se jmenemporadte nějaký fajn e-shop,Díky!

http://www.volny.cz/magweb/

tady je adresa na MAG obojky,delaji se jmenama za super ceny akorat cekaci doba je tak tri tydny ale stoji za to,mame dva a rozhodne budu rozsirovat a kdybych sla do jine znacky tak snad jen hofero mozna Rogz
mozna nekde najdu foto,i kdyz je to obchod pro pity udelali mi obojek i na 8kg voriska

6.5.2009 19:10
sí

XXX.XXX.148.2

sunin napsal(a):
http://www.volny.cz/magweb/

tady je adresa na MAG obojky,delaji se jmenama za super ceny akorat cekaci doba je tak tri tydny ale stoji za to,mame dva a rozhodne budu rozsirovat a kdybych sla do jine znacky tak snad jen hofero mozna Rogz
mozna nekde najdu foto,i kdyz je to obchod pro pity udelali mi obojek i na 8kg voriska

Máme taky od Magu a naprostá spokojenost

6.5.2009 19:15
sunin

XXX.XXX.126.103

sí napsal(a):

tady obojky se jmenama nemuzu si je vynachvalit

6.5.2009 19:16
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

6.5.2009 19:16
lucie x

XXX.XXX.40.28

sunin napsal(a):

Bacha, na těch www je vir.

Obojky mají i tady, záleží, na jakého pejska to chcete:
http://www.rak-brno.cz/potreby-pro-psy /obojky-a-voditka/obojek-se-jmenem/

6.5.2009 19:17
martasek

XXX.XXX.248.253

sí napsal(a):

obojky,obyč a polostahovák se jménem a po domluvě i vodítko se jménem nebo plemenem jakékoliv délky,obyč nebo přepínací Vám za super cenu udělají na www.obojky.cz Mám komplet a nechám si udělat ještě jeden,fakt se vyplatí a jsou velice kvalitní,takže maximální spokojenost.Hned pošlu ještě fotku

cobli

6.5.2009 19:17
cobli

XXX.XXX.176.34

sunin napsal(a):

jméno vám udělají na hofero.cz - myslím že u nás nej kvalita a navíc tuzemská firma

6.5.2009 19:22
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
obojky,obyč a polostahovák se jménem a po domluvě i vodítko se jménem nebo plemenem jakékoliv délky,obyč nebo přepínací Vám za super cenu udělají na www.obojky.cz Mám komplet a nechám si udělat ještě jeden,fakt se vyplatí a jsou velice kvalitní,takže maximální spokojenost.Hned pošlu ještě fotku

foto

6.5.2009 19:24
tancoska

XXX.XXX.64.4

martasek napsal(a):
foto

Mám od MAGu i od Hofera a velká spokojenost.Doporučuju

6.5.2009 19:24
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, taky už plánuju, že si od nich nechám udělat obojky a vodítka.

6.5.2009 19:53
saabinka

XXX.XXX.123.108

paja07 napsal(a):

Taky máme od MAGU a jsem 100% spokojená

Přidejte reakci

Přidat smajlík