Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2009 21:22
indi

XXX.XXX.120.132

Ahoj, koupila jsem pejskovi těstoviny Vetamix, a přestože jsem postupovala podle návodu (zalít vroucí vodou a nechat 10 min odstát), stejně byly docela tvrdé. I když jsem je tam nechala déle. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.

19.6.2009 11:19
pinoha

XXX.XXX.69.167

indi napsal(a):
Ahoj, koupila jsem pejskovi těstoviny Vetamix, a přestože jsem postupovala podle návodu (zalít vroucí vodou a nechat 10 min odstát), stejně byly docela tvrdé. I když jsem je tam nechala déle. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.

Mám úplně stejnou zkušenost jako Vy! Údajně instantní těstoviny je potřeba aspoň 5 minut vařit na pak ještě 10 nechat stát pod pokličkou. Koupili jsme jednou na zkoušku a už je neberem. V marketu stojí půl kila těstovin 8,50, takže to řešíme jimi.
Lucie

19.6.2009 11:34
teeny

XXX.XXX.146.63

indi napsal(a):

Jj, taky jsme je museli normálně vařit.

A v Tescu jsou teď těstoviny za 6,90,-

19.6.2009 11:56
dejna

XXX.XXX.2.12

teeny napsal(a):
Jj, taky jsme je museli normálně vařit.

A v Tescu jsou teď těstoviny za 6,90,-

My kupujeme těstoviny v Penamu: zlomkový špagety za cca 7 Kč\kg. Pak ještě ty barevný, ty stojí 12,- a psům chutnají.

19.6.2009 12:24
rachel

XXX.XXX.135.187

dejna napsal(a):
My kupujeme těstoviny v Penamu: zlomkový špagety za cca 7 Kč\kg. Pak ještě ty barevný, ty stojí 12,- a psům chutnají.

No ty barevný by mě ais hodně odradily...
Člověk se snaží sehnat granule bez barviček a pak psovi strkat barevný těstoviny...
To by u nás asi neprošlo.
Ale je to každého věc

19.6.2009 15:12
indi

XXX.XXX.120.132

rachel napsal(a):
Člověk se snaží sehnat granule bez barviček a pak psovi strkat barevný těstoviny...
Ale je to každého věc

Děkuji...je tedy vhodné kupovat "lidské" těstoviny psovi...jsem si nebyla jistá a raději jsem koupila ty pro psy...sice mi je sežral, ale nedá se říct, že by se kvůli tomu přetrhl.

21.6.2009 09:25
dejna

XXX.XXX.2.7

rachel napsal(a):
Ale je to každého věc

To jsou granule s řasou a mrkví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík