indi
napsal(a):
Ahoj, koupila jsem pejskovi těstoviny Vetamix, a přestože jsem postupovala podle návodu (zalít vroucí vodou a nechat 10 min odstát), stejně byly docela tvrdé. I když jsem je tam nechala déle. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.
Mám úplně stejnou zkušenost jako Vy! Údajně instantní těstoviny je potřeba aspoň 5 minut vařit na pak ještě 10 nechat stát pod pokličkou. Koupili jsme jednou na zkoušku a už je neberem. V marketu stojí půl kila těstovin 8,50, takže to řešíme jimi.
Lucie
indi
napsal(a):
Ahoj, koupila jsem pejskovi těstoviny Vetamix, a přestože jsem postupovala podle návodu (zalít vroucí vodou a nechat 10 min odstát), stejně byly docela tvrdé. I když jsem je tam nechala déle. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.
Jj, taky jsme je museli normálně vařit.
A v Tescu jsou teď těstoviny za 6,90,-
dejna
napsal(a):
My kupujeme těstoviny v Penamu: zlomkový špagety za cca 7 Kč\kg. Pak ještě ty barevný, ty stojí 12,- a psům chutnají.
No ty barevný by mě ais hodně odradily...
Člověk se snaží sehnat granule bez barviček a pak psovi strkat barevný těstoviny...
To by u nás asi neprošlo.
Ale je to každého věc
rachel
napsal(a):
No ty barevný by mě ais hodně odradily...
Člověk se snaží sehnat granule bez barviček a pak psovi strkat barevný těstoviny...
To by u nás asi neprošlo.
Ale je to každého věc
Děkuji...je tedy vhodné kupovat "lidské" těstoviny psovi...jsem si nebyla jistá a raději jsem koupila ty pro psy...sice mi je sežral, ale nedá se říct, že by se kvůli tomu přetrhl.