Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2006 19:01

Ahojky, mate/znate nekdo pejska tohoto plemene? Mohl by to byt treba tenhle?

hanzy napsal(a):

jeste jedna

hanzy napsal(a):

a posledni

29.4.2006 19:18

hanzy napsal(a):
a posledni

Takového jsem viděla teď v metru, ale byl to kříženec.

15.10.2006 18:14

hanzy napsal(a):

jeste posunuju tema. Nikdo nezna činuka? :-) skoda...

16.10.2006 09:44

hanzy napsal(a):
jeste posunuju tema. Nikdo nezna činuka? :-) skoda...

Chinooka jsem u nás ještě nepotkala (to neznamená, že tu nejsou). Dříve byli chinooci více těžcí (dost se podobali labradorům) a v poslední době se dost zlehčují a zrychlují. Dávám sem fotku chinooka.

16.10.2006 09:47

berta napsal(a):
Chinooka jsem u nás ještě nepotkala (to neznamená, že tu nejsou). Dříve byli chinooci více těžcí (dost se podobali labradorům) a v poslední době se dost zlehčují a zrychlují. Dávám sem fotku chinooka.

Pes na úvodní fotce vypadá spíše jako u nás dost běžní alaskáni. Taky dám jednu fotku, ale ta je v pohybu, tak to nejde moc dobře srovnat. Jedná se o psy v posledních řadách (před saněmi).

18.10.2006 10:42

berta napsal(a):
Pes na úvodní fotce vypadá spíše jako u nás dost běžní alaskáni. Taky dám jednu fotku, ale ta je v pohybu, tak to nejde moc dobře srovnat. Jedná se o psy v posledních řadách (před saněmi).

skoda ze to nejde lepe videt:-/ Jinak fenka v uvodu je puvodem z italie:-) Nalezena u popelnic v campu na Garganu:-)

18.10.2006 13:54

hanzy napsal(a):
skoda ze to nejde lepe videt:-/ Jinak fenka v uvodu je puvodem z italie:-) Nalezena u popelnic v campu na Garganu:-)

Tak jsem projela několik fotek a našla jsem alaskána, který vypadá podobně, jako fenka v úvodu. To samozřejmě neznamená, že fenka v úvodu je alaskán. Tak může vypadat i povedený kříženec. Ale je mu hodně podobná. Je jasné, že alaskána nedělá vzhled, ale výkon.

18.10.2006 13:55

berta napsal(a):
Tak jsem projela několik fotek a našla jsem alaskána, který vypadá podobně, jako fenka v úvodu. To samozřejmě neznamená, že fenka v úvodu je alaskán. Tak může vypadat i povedený kříženec. Ale je mu hodně podobná. Je jasné, že alaskána nedělá vzhled, ale výkon.

A ještě jedna fotka v slušivém oblečku.

18.10.2006 19:38

hanzy napsal(a):

No, jak jsem tak prochazela jejich stranky (http://www.chinooks.org/ - je dobry projit si stranky u chovatelu), mam pocit, ze chinook je v podstate opravdu alaskan...

18.10.2006 21:48

berta napsal(a):
A ještě jedna fotka v slušivém oblečku.

teda ale tento je ji podobny opravdu hodne (az na oci, fenka nema modre) ale ten kukuc a vyraz ve tvari! to je teda podoba:-)) a vytrvala to ona je taky hodne! Tri hodiny venku, pak hodku a pul spani a uz opet nosi balonek:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík