Nemůžeme se doma shodnout, co je náš pejsek zač...co myslíte? Je to 7měsíční štěně.
indi
napsal(a):
Nemůžeme se doma shodnout, co je náš pejsek zač...co myslíte? Je to 7měsíční štěně.
2,5 měsíce
kalu
napsal(a):
Ten je náááádhernej
Přesně takhle si představuju typickýho krásnýho českýho voříška. Jednou bych taky takového chtěla.
Řekla bych, že jeho maminka má hodně z foxteriéra a prcek asi bude s něčím dlouhosrstým- ale je fakt úžasnej
D ěkuji.Já jsem myslela, že maminka je něco s jezevčíkem.
A tatínek bude foxteriér...každopádně foxlík tam asi bude...jen nevím, co to zbarvení...to mi nepříjde moc typické.
indi
napsal(a):
D ěkuji.Já jsem myslela, že maminka je něco s jezevčíkem.
A tatínek bude foxteriér...každopádně foxlík tam asi bude...jen nevím, co to zbarvení...to mi nepříjde moc typické.
Kromě té barvy je ale mamina úplně jako foxteriér- alespoň mým laickým okem- ten tvar hlavy,uší- ale není tam vidět samozřejmě celá postava.
Ale prcek je taky takový teriérský typ
kalu
napsal(a):
Kromě té barvy je ale mamina úplně jako foxteriér- alespoň mým laickým okem- ten tvar hlavy,uší- ale není tam vidět samozřejmě celá postava.
Ale prcek je taky takový teriérský typ
A mohl by být tatínek německý ovčák, nebo něco z něj mít? Jinak tohle je jeho bráška.
indi
napsal(a):
A mohl by být tatínek německý ovčák, nebo něco z něj mít? Jinak tohle je jeho bráška.
ale no ten je užasnej dokonalej vesnickej punta
Řekla bych, že v jeho genech koluje spousta psích plemen a podle brášky bych tam tipovala i hrubosrsteho jezevce plus x dalších plemen
lavacca
napsal(a):
,,malá,, je fakt nádherná.
taky tam vidím jezevčíka a něco. Maminka opravdu dost vypadá na foxíka.
Děkuji.
Tady má 2,5 měsíce.
marcha
napsal(a):
Tady je to úplný pikard
Noooo, asi jo....tenhle obrázek pikarda jsem našla na netu a tomu našemu psisku jakoby z oka vypadl.