Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2010 08:54
haka

XXX.XXX.251.175

Ahoj,
poslední dobou jsem si u své fenky všimla, že jí jakoby třepí drápy - odlupuje se černá svrchní část drápů, až jsou drápy bezbarvé. Možná je to tím, jak si je odírá o různé povrchy.
Setkali jste se už s tím někdy? Lze nějak drápům pomoct, aby se tak netřepily?

A ještě jedna věc, fenka si rozřízla polštářek na tlapce. Má to už asi 14 dní a nechce se to hojit. Ono asi v tomhle počasí, kdy chodí v zmrzlém sněhu, to moc nejde. SIce to má zavázané, ale rychle jí to spadne nebo si to sundá.
Ale mě jde spíš o to, jestli jí na to mám dát nějakou mast na urychlení hojení? Jenže jakou?

Děkuji

28.1.2010 19:30
janiska

XXX.XXX.94.218

haka napsal(a):
Ahoj,
poslední dobou jsem si u své fenky všimla, že jí jakoby třepí drápy - odlupuje se černá svrchní část drápů, až jsou drápy bezbarvé. Možná je to tím, jak si je odírá o různé povrchy.
Setkali jste se už s tím někdy? Lze nějak drápům pomoct, aby se tak netřepily?

A ještě jedna věc, fenka si rozřízla polštářek na tlapce. Má to už asi 14 dní a nechce se to hojit. Ono asi v tomhle počasí, kdy chodí v zmrzlém sněhu, to moc nejde. SIce to má zavázané, ale rychle jí to spadne nebo si to sundá.
Ale mě jde spíš o to, jestli jí na to mám dát nějakou mast na urychlení hojení? Jenže jakou?

Děkuji

Z vlastní zkušenosti trošku títrí oleje a zavázat,westidla jsou na to taky špioni..Navíc si to sundává,protože si ránu olizuje,což je dobře a na ven ji í koupit botičku,aby se tam nic nedostalo a je to..A ty drápy? Nemá je moc dlouhé a nesnaží se je obrušovat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík