Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2010 21:43
eva nohelova

XXX.XXX.185.71

Přemýšlím, jak řešíte hlavně vy co máte více psů dovolenou? Já mám zvířat hodně a pejsků 6, takže to řeším pro mě nejjednodušší způsobem, že mi sem jde bydlet kamarádka a o zvířenu se stará. Když to jde, 1-2 psy bereme s sebou. Většnou je ale těžká volba koho. Protože jsou však někteří, kteří neradi cestují, výběr se tak zužuje. A jak jste na tom vy?

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.5.2010 18:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

my máme pejsky 3,malé,a pak pár klecí s papoušky.díky ročnímu prckovi jsme dovolenou zatím odkládali,ale příští rok už tohle budem řešit taky.pač odmítám na dovolenou jet bez psů,takže to vidím v pronájmu soukromé chaty/chalupy ,nejlíp na samotě u lesa:-).a klidně i mimo sezonu

3.5.2010 09:35
marcha

XXX.XXX.166.72

Dokud jsme měli dva psy, brali jsme je většinou s sebou. Máme totiž rádi takové dovolené, kde si to i psi užijí. Baví nás víc chodit po horách než se válet u moře nebo obdivovat kulturní památky a muzea. Psi takhle s námi byli všude možně po českých pohořích a taky ve Vogézách ve Francii, u Lago Maggiore v Itálii a na Velké Fatře na Slovensku. Pokud jedeme někam, kam je s sebou vzít opravdu nemůžeme (Střední Asie letecky, ferraty v Dolomitech), nastěhují se rodiče k nám na statek, udělají si tam jihočeskou venkovskou dovolenou a přitom hlídají. Je to pro ně i pro psy rozhodně příjemnější a méně stresující, než kdyby je hlídali ve městě...
Teď máme psi už tři a tak uvidíme, jak to bude... Ten třetí je "zachráněný" voříšek a ten před nedávnem názorně ukázal, že se hlídat jen tak nenechá - má hrůzu, že se ho chceme zbavit a hlídačům utíká... Takže máme asi po cestování:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík