Hledáme deposita pro 3 fenky Českého fouska

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2010 00:04
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Dobrý večer,
potřebujeme velmi nutně najít deposita pro tři fenky plemene Český fousek. O fenách nemáme moc informací, ale jednu takovou jsme cca před měsíce ze stejné oblasti a za stejné situace již zachránili.
Chystáme se pro ně dojet, ale nemáme je kam odvézt. Krmivo a veterinární ošetření samozřejmě hradíme.
Pokud by se rovnou našli noví majitelé, bylo by to úplně nejlepší.
Předem děkuji.

http://www.osmisto.cz/index.php?id=68

30.10.2010 12:36
bilkson

XXX.XXX.241.38

ferrarif50 napsal(a):
Dobrý večer,
potřebujeme velmi nutně najít deposita pro tři fenky plemene Český fousek. O fenách nemáme moc informací, ale jednu takovou jsme cca před měsíce ze stejné oblasti a za stejné situace již zachránili.
Chystáme se pro ně dojet, ale nemáme je kam odvézt. Krmivo a veterinární ošetření samozřejmě hradíme.
Pokud by se rovnou našli noví majitelé, bylo by to úplně nejlepší.
Předem děkuji.

http://www.osmisto.cz/index.php?id=68

A na jak dlouho by to bylo? Můžou být i v kotci? Jestli ano, tak bych fenky pohlídala.Pokud máte zájem , tak mi napište. Jsem z Jižní moravy. Kousek od Uh. Hradiště. email.:bilkson@seznam.cz

30.10.2010 15:28
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

bilkson napsal(a):
A na jak dlouho by to bylo? Můžou být i v kotci? Jestli ano, tak bych fenky pohlídala.Pokud máte zájem , tak mi napište. Jsem z Jižní moravy. Kousek od Uh. Hradiště. email.:bilkson@seznam.cz

Dobrý den,
odepsala jsem Vám na email.
Snažíme se najít depositum v okolí Prahy, ve Středočeském kraji, nebo kolem Jičína. Vás si určitě s Vaším souhlasem necháme v rezervě, ale bohužel je to přes celou ČR, takže by to bylo hodně problémů navíc.
Ještě jednou ale děkujeme.

2.11.2010 08:17
zuzi

XXX.XXX.86.159

Jestli je vaše prosba stále aktuální, písněte email na zuzuamax@centrum.cz a zkusíme se nějak domluvit, jsme ze středočeského, cca 45 minut do Prahy.

Zuzka a smečka

2.11.2010 08:44
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

zuzi napsal(a):
Jestli je vaše prosba stále aktuální, písněte email na zuzuamax@centrum.cz a zkusíme se nějak domluvit, jsme ze středočeského, cca 45 minut do Prahy.

Zuzka a smečka

Dobrý den,
odepsala jsem Vám na email.
Díky moc za pomoc.

AJ

4.11.2010 08:14
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Tak ke třem fenkám Českého fouska přibyla ještě fenka Německého křepeláka. Na dvě fousinky už máme zájemce, z toho jednoho velmi vážného, zbylé dvě fenky už mají zajištěné depositum.
Velmi děkuji všem za pomoc, především paní Zuzce, která nám depositum poskytne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík