Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2010 11:23
hillary

XXX.XXX.118.181

Dobrý den,
chci se zpetat, jestli někdo nemáte zkušenosti s postroji na tahání pro psa nad 50kg. Začali jsme tahat a teď sháním kvalitní postroj,ovšem,všude mají jen do 40ti kilo,což nám nestačí, pes má kolem 50ti.. Díky za odkazy, rady...
Kristýna

3.12.2010 11:28
awake

XXX.XXX.184.85

zkuste kouknout na manmat - http://www.manmat.cz/ mám pocit že by ho i ušili na přání

3.12.2010 11:32
astlolita

XXX.XXX.200.174

hillary napsal(a):
Dobrý den,
chci se zpetat, jestli někdo nemáte zkušenosti s postroji na tahání pro psa nad 50kg. Začali jsme tahat a teď sháním kvalitní postroj,ovšem,všude mají jen do 40ti kilo,což nám nestačí, pes má kolem 50ti.. Díky za odkazy, rady...
Kristýna

magweb.cz nebo hofero.cz obojí udělají postroj přesně na míru. Mají přímo pullingové postroje a tahají na nich třeba 55 kg pesani zátěž kolem tuny a půl i víc...

hillary

XXX.XXX.118.181

Manmat nemá na tahání,nebo jsem nenašla..:-(

hillary

XXX.XXX.118.181

Na magu jsem koukala a tam nemají na tak velké psy... Na hofero mrknu... Díky:-)

3.12.2010 11:34
hillary

XXX.XXX.118.181

Hofero taky nemá postroje tahací..smajlík

3.12.2010 11:38
awake

XXX.XXX.184.85

můžu se zeptat na jaké tahání sháníte postroj?:-)

3.12.2010 11:39
awake

XXX.XXX.184.85

aha pulling. musím začít pořádně číst

3.12.2010 11:43
impact

XXX.XXX.195.92

hillary napsal(a):

Hofero MÁ tahací postroje. Vždyť u nich nakupuje skoro každý.. A MAG ušije taky podle přání. Doporučuju zvednout telefon a zavolat. :-)

3.12.2010 11:48
hillary

XXX.XXX.118.181

Asi jooo, zavolám, či pošlu mail.:-) Chtěla jsem zjistit,jestli někde nemají už hotové na většího psa, aby nebyla třeba tak dlouhá čekací doba.. Tak děkuju za info, všem.

3.12.2010 12:21
astlolita

XXX.XXX.200.174

hillary napsal(a):

Prosímvás, kam koukáte smajlík Za prvém snad jasně píšu, že vám udělají postroj na míru (obě firmy) a za druhé hofero má postroj tahací. Očividně vaše touha po postroji není tak velká, jako vaše touha si stěžovat a hledat všude problém smajlík Ještě jeden detail: a váha není udaná pro to, že by většího psa neudržel, ale orientační velikost postroje :-|

4.12.2010 10:34
hillary

XXX.XXX.124.230

ASTILLO, myslela jsem, že velmi nepříjemní lidé jsou jen na nemoderce, ale evidentně jsem se zmýlila.. Já jsem VŠEM poděkovala a napsala,že tam napíšu, tzn.,nechám si postroj ušít na míru, po domluvě s dodavatelem. Takže nechápu, co to píšete a proč jste velmi nepříjemná... Za chvíli člověk nebude moct napsat nic, na toto forum.

4.12.2010 10:36
hillary

XXX.XXX.124.230

Omlouvám se, špatně jsem napsala přezdívku, protože u toho vařím. Předchozí text byl pro ASTLOLITU.

4.12.2010 11:36
impact

XXX.XXX.195.92

hillary napsal(a):
ASTILLO, myslela jsem, že velmi nepříjemní lidé jsou jen na nemoderce, ale evidentně jsem se zmýlila.. Já jsem VŠEM poděkovala a napsala,že tam napíšu, tzn.,nechám si postroj ušít na míru, po domluvě s dodavatelem. Takže nechápu, co to píšete a proč jste velmi nepříjemná... Za chvíli člověk nebude moct napsat nic, na toto forum.

Sice mě taky seřve, ale to neva. smajlík
Na nemoderce je často ta nepříjemná totiž taky ona. :-))

4.12.2010 12:24
tancoska

XXX.XXX.64.4

Určitě zavolejte do Magu nebo Hofera,obě paní jsou velmi příjemný a ochotný.Mám s oběma jen tu nej zkušenost.A věci od nich jsou kvalitní a hodně vydrží :-).Já beru jen od nich.Na prudiče kašlete,ty se najdou všude :-|

4.12.2010 13:02
astlolita

XXX.XXX.200.174

impact napsal(a):
Sice mě taky seřve, ale to neva. smajlík
Na nemoderce je často ta nepříjemná totiž taky ona. :-))

nějak si zapomněla na nevšímej si mě, já si tě taky nebudu všímat :-) Zameť si před vlastním prahem Impact, protože tak nepříjemná jako ty fakt být neumím :-| Ne nemoderce jsem nepříjemná pouze tehdy, když mi někdo začne rýt do soukromých věcí a rozhodně tam nejsem nepříjemná anonymně, jak sis určítě všimla, takže zase zastrč ten svůj detektivní čenich smajlík
Pro zadavatelku: omlouvám se, asi to bylo trochu přehnané. Jsem už skoro 3 týdny doma na nemocenské s nohou v sádře, takže mi už trochu hrabe. Každopádně já vám doporučuji spíš MAG, jsou flexibilnější a je s nimi lepší domluva. S Hoferem mívám dost často problémy, že absolutně nerespektují zadání objednávky a pošlou mi třeba 5 věcí ze 6 uplně jinak, než jsem objednala. A pak si ještě naúčtují "poplatek" za výměnu zboží za takové, jaké jsem chtěla už na začátku. A nejsem jediná, kdo s nimi měl problém v tomto směru. Ale třeba se polepšili, nevím, už od nich neobjednávám.

4.12.2010 14:57
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
nějak si zapomněla na nevšímej si mě, já si tě taky nebudu všímat :-) Zameť si před vlastním prahem Impact, protože tak nepříjemná jako ty fakt být neumím :-| Ne nemoderce jsem nepříjemná pouze tehdy, když mi někdo začne rýt do soukromých věcí a rozhodně tam nejsem nepříjemná anonymně, jak sis určítě všimla, takže zase zastrč ten svůj detektivní čenich smajlík
Pro zadavatelku: omlouvám se, asi to bylo trochu přehnané. Jsem už skoro 3 týdny doma na nemocenské s nohou v sádře, takže mi už trochu hrabe. Každopádně já vám doporučuji spíš MAG, jsou flexibilnější a je s nimi lepší domluva. S Hoferem mívám dost často problémy, že absolutně nerespektují zadání objednávky a pošlou mi třeba 5 věcí ze 6 uplně jinak, než jsem objednala. A pak si ještě naúčtují "poplatek" za výměnu zboží za takové, jaké jsem chtěla už na začátku. A nejsem jediná, kdo s nimi měl problém v tomto směru. Ale třeba se polepšili, nevím, už od nich neobjednávám.

Já jak už jsem psala tak mám s obojím moc dobrou zkušenost.Paní Hofírková byla na telefonu velice příjemná,ochotná a poradila mi.To samé v Magu,blbě jsem objednala a paní mi vyšla tak vstříc že tohle se už v dnešní době jen tak něděje.Objednala jsem obojky z okem na konci jenže tím pádem mají být delší.Takže když přišly tak byly psům malý.Jenže problém byl že byly z jménama a nemohla jsem je vyměnit.Paní mi navrhla že když mi to nebude vadit že je nastaví.Tak jsem je poslala zpátky v obálce,přiložila 50korun za který je poslala zpátky.Nastavení jsem neplatila,měla jsem to od nich "z lásky" :-).Fakt super servis smajlík

4.12.2010 15:22
astlolita

XXX.XXX.200.174

tancoska napsal(a):
Já jak už jsem psala tak mám s obojím moc dobrou zkušenost.Paní Hofírková byla na telefonu velice příjemná,ochotná a poradila mi.To samé v Magu,blbě jsem objednala a paní mi vyšla tak vstříc že tohle se už v dnešní době jen tak něděje.Objednala jsem obojky z okem na konci jenže tím pádem mají být delší.Takže když přišly tak byly psům malý.Jenže problém byl že byly z jménama a nemohla jsem je vyměnit.Paní mi navrhla že když mi to nebude vadit že je nastaví.Tak jsem je poslala zpátky v obálce,přiložila 50korun za který je poslala zpátky.Nastavení jsem neplatila,měla jsem to od nich "z lásky" :-).Fakt super servis smajlík

Paní Hofírková je příjemná do chvíle, kdy je něco špatně :-) Několikrát jsem já i moji známí o něco vysloveně žádali v objednávce a aniž by nám bylo sděleno, že to nejde, tak nám zaslali něco uplně jiného. A ještě jsem platila za výměnu za to, co jsem původně objednala. A nebylo to jen jednou. Ale poslední objednávku mi poslali v pořádku a to byla dost specifická. Takže asi stačí už v začátku požádat o přápadné sdělení problému před odesláním zboží a jde to :-) Jo a taky nevěřit, že stačí u postroje jen obvod hrudníku, mě poslali dva postroje na jednoho a toho samého psa a až na obvod hrudníku mu ani jeden neseděl, každý jinak (jeden mu neseděl u krku, druhý se mu zařezával za předníma nohama smajlík To samé náhubky. Dva náhubky, známý udal u obou stejé míry a jeden byl feně malý, druhý velký.
MAGovci bez problémů, poradí, jsou ochotní (známému dělali výšivku podle jeho vlastní předlohy) prostě super, jak píšeš :-)

4.12.2010 17:12
hillary

XXX.XXX.124.230

Astlolita, omluvu beru, každej má někdy blbej den.:-)
Každopádně VŠEM děkuju. Nejlíp mi z toho vychází Mag, takže psa změřím a domluvím se s nimi. Už aby to bylo. Tahání jej začlo fakt bavit, ale má malej postroj (a ještě ne přímo na pulling:-)), tak nemůžem přejít na těžší záležitosti..:-( Tak pak vyfotím výsledek, kdyby to někoho zajímalo.:-)
Hezký zbytek dne,
K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík