Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2011 12:22
ilisek

XXX.XXX.196.15

http://www.novinky.cz/krimi/253510-muz-brutalne-zabil-na-verejnosti-sveho-psa.html

Kdy už konečně ten náš blbej stát pošle někoho natvrdo do lochu?????

14.12.2011 12:49
axl

XXX.XXX.43.64

Prave jsem to taky cetla a rikam si, ze jsem to nemela ani otevirat. Je mi vzdycky hrozne smutno,. kdyz se neco takovyho dozvim. Tresty jsou u nas trapne a lidi cim dal horsi. Takto se nechovaji ani ta zvirata. smajlíksmajlíksmajlík

14.12.2011 13:45
sabina

XXX.XXX.60.81

Ten pablb to udělal schválně... To je jednoznačný. Kdyby ho chtěl zabit, tak mu sekerou usekl hlavu a je to. Ale tohle chtělo obecenstvo..a taky to mělo obecensto ! Je to vážně ubohý

14.12.2011 13:58
ilisek

XXX.XXX.196.15

sabina napsal(a):
Ten pablb to udělal schválně... To je jednoznačný. Kdyby ho chtěl zabit, tak mu sekerou usekl hlavu a je to. Ale tohle chtělo obecenstvo..a taky to mělo obecensto ! Je to vážně ubohý

Dávali to dnes dopoledne ve zprávách, mluvili tam se svědkama, kteří to viděli a je evidentní, že to udělala schválně. Nejvíc se mě vždycky rozčílí, když mluvčí policie řekne, že mu hrozí sazba až tři roky a ještě nikdy nikoho za to neodsoudili. Proč ho ten pes nezakousnul hned jak se na něj poprvé rozpřáhnul....????smajlík

14.12.2011 16:34
jazzinka

XXX.XXX.226.101

Podle § 55 trestního zákoníku platí, že pokud horní hranice sazby nepřekračuje 3 roky (v tomto případě jsou to ty 3 roky, jak už bylo zmíněno), nepodmíněný trest (tedy "sedět na tvrdo") se ukládá jen pokud by jiný trest na pachatele neúčinkovat.
Takže v zásadě pachtael vždy odchází s podmínkou, případně alternativním trestem (pokuta, veř. prospěšné práce apod.).

14.12.2011 18:43
ilisek

XXX.XXX.196.15

jazzinka napsal(a):
Podle § 55 trestního zákoníku platí, že pokud horní hranice sazby nepřekračuje 3 roky (v tomto případě jsou to ty 3 roky, jak už bylo zmíněno), nepodmíněný trest (tedy "sedět na tvrdo") se ukládá jen pokud by jiný trest na pachatele neúčinkovat.
Takže v zásadě pachtael vždy odchází s podmínkou, případně alternativním trestem (pokuta, veř. prospěšné práce apod.).

Jojo zákony máme úžasný......ve prospěch grázlů a proti poctivejm.....smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík