Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2012 07:45
equitana

XXX.XXX.14.2

Dobrý den,

mam dotaz. Máme 8 mi denní štěňátka, je jich 13, když jsou spolu v chumlu, tak i po nakrmení se některá přisají jiným na bříško a cumlají. Nevím, zda je to normální a jestli si takto nemohou navzájem ublížit. Moc děkuji.

Alena

30.3.2012 08:09
kolemjdouci2

XXX.XXX.189.88

equitana napsal(a):
Dobrý den,

mam dotaz. Máme 8 mi denní štěňátka, je jich 13, když jsou spolu v chumlu, tak i po nakrmení se některá přisají jiným na bříško a cumlají. Nevím, zda je to normální a jestli si takto nemohou navzájem ublížit. Moc děkuji.

Alena

Dokrmujete je? 13 štěňat žádná fena sama neutáhne.

30.3.2012 10:51
equitana

XXX.XXX.14.2

Ano, dokrmujeme :) Je nám jasné, že v tom maminu nemůžeme nechat samotnou.. Máme dvě skupinky, při každém krmení střídáme, aby všichni měli mlíko o čuby..

30.3.2012 12:04
mucholabka

XXX.XXX.152.227

equitana napsal(a):
Dobrý den,

Alena

Je to normální :-) ale bacha na cucfleky smajlík

30.3.2012 12:06
equitana

XXX.XXX.14.2

O to mi právě jde, je to velký problém, když to náhodou neuhlídáme? Třeba v noci?

30.3.2012 12:07
mucholabka

XXX.XXX.152.227

equitana napsal(a):
O to mi právě jde, je to velký problém, když to náhodou neuhlídáme? Třeba v noci?

Nám se to stává a nikdy neřešíme...někdy se netrefí a cucají fenu na přezce, přisávají se na prsty...hlavně ať nemají prcani hlad ;-)

30.3.2012 12:12
equitana

XXX.XXX.14.2

ok, :) díky moc. :) Hlad určitě nemají, poctivě krmíme, mimáči přibírají :)

30.3.2012 12:18
mucholabka

XXX.XXX.152.227

equitana napsal(a):
ok, :) díky moc. :) Hlad určitě nemají, poctivě krmíme, mimáči přibírají :)

Rostou hrozně rychle, za pár dnů otevřou oči a budete řešit úplně jiné věci :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2012 12:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

equitana napsal(a):
Dobrý den,

Alena

Je to normální a nebojte se, hlavně že mimina přibírají.

Ještě budete vzpomínat, jak leželi v chumlu:) Třináct kousků je třináct kousků:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík