petik
napsal(a):
Ahoj!
Předevčírem se začal můj labrador hrozně drbat a dneska jsem si všimla, že má jakousi vyrážku. Nevíte z čeho to může být a co s tím? Díky
Toho může být strašně moc. Tím myslím alergie na cokoliv (třeba i bleší kousnutí, na vlhko, nevhodnou stravu, na pyly...), začervení, nebo i třeba osina pod kůží, která svědí... nebylo by foto? ...Stejně to vidím na veterináře, a´t se to příliš nezanítí. Na kterém je to místě?
Pokud máte rozumného psa, vystříhejte dané místo a jeho těsné okolí (když půjdete na vaterinu, bude to tak či tak dětat vet, což je pro psa víc stresující...).
petik
napsal(a):
Ahoj!
Předevčírem se začal můj labrador hrozně drbat a dneska jsem si všimla, že má jakousi vyrážku. Nevíte z čeho to může být a co s tím? Díky
dneska jsem byla na veterine s fenkou, protoze ma rozskarabyn pupinky do krve a hnisave bolacky, okusuje se a drbe, travlo to uz nejakou dobu. A jsou to sametky, roztoci, takze jsme koupili na radu veta biokill a dostala uklidnujici injekci, tak snad to budde ok. Rikal, ze ted to ma spousta psu, protoze je jejich cas, pozdni leto-podzim