Dobry vecer, mam jen malickej dotaz..nas blaznivej kocour (orientalec) pije kafe a pivo, jedenactku, kozla :) ne, ze bychom mu podstrojovali, on se statecne obslouzi sam..kdyz si mysli, ze se nedivame..muze mu to ublizit? treba ze bude jeste vic prastenej, nez je ted? :D dekuji za pripadne odpovedi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

beru
napsal(a):
Dobry vecer, mam jen malickej dotaz..nas blaznivej kocour (orientalec) pije kafe a pivo, jedenactku, kozla :) ne, ze bychom mu podstrojovali, on se statecne obslouzi sam..kdyz si mysli, ze se nedivame..muze mu to ublizit? treba ze bude jeste vic prastenej, nez je ted? :D dekuji za pripadne odpovedi.
Ublížit si může, alkohol i kofein jsou pro kočky toxické v řádově menším množství než pro člověka. Člověk se kofeinem neotráví, ale kočka poměrně snadno. No a alkohol, tím se otráví i člověk, když přehání, a kočka je citlivější a menší než on.
No, tak to jsem se teď s chutí zasmála.Moje kočka mi zase pije bylinkové čaje..když byla malá, tak se mnou jedla pomelo...občas si dá olivu a teď když je jí šet let, začala pít mléko ale z toho se mi vždy po...tak jí kupuju kozí, pijou ho obě kočky a nic jim po tom není...¨máte krásnou orientálku, ty ušiska, marně takovou sháním v barvě hnědé...pošlete foto, ať se pokochám
Tak to me tesi, ze jsem pobavila :D taky pomelo? artur nejen pomelo, on i pomerance..a ted se prasknu, protoze vim, ze brambory by opravdu nemel, ale obcas ho nestihnu chytit..brambory na jakykoliv zpusob...syrovy, vareny, peceny, smazeny + chipsy..on je proste jinej :D
a foto posilam, vsak rada se pochlubim ;).
Tak to můj kocour má zase rád smažená vajíčka na másle, to když si je dělám, musím mu vždy dát vedle na talířek, nebo kousek ještě teplého řízku, to si dají obě kočky.kocour mi jednou jedl i obalované žampiony, brambory jenom maštěné...ale on si to může dovolit, je štíhlý jako ten Váš.taky dostává kousek samotného másla, protože mu chutná
Ale ten Váš kocour je prostě krasavec.Marně takového sháním jako třetího do smečky, je to docela problém...
Pikaluna

XXX.XXX.55.159
Kocour mých rodičů si na alkoholu vypěstoval závislost, umřel pak ale na něco úplně jiného. Zvířata k tomu mají sklony. To pak vznikají různá znepokojivá videa slonů a opic, nejinak je tomu u koček.
A nejen kočky, psi bývají ještě horší :)) Určitě nepodceňovat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.9
beru
napsal(a):
Tak to me tesi, ze jsem pobavila :D taky pomelo? artur nejen pomelo, on i pomerance..a ted se prasknu, protoze vim, ze brambory by opravdu nemel, ale obcas ho nestihnu chytit..brambory na jakykoliv zpusob...syrovy, vareny, peceny, smazeny + chipsy..on je proste jinej :D
a foto posilam, vsak rada se pochlubim ;).
Náš Boban také byl ujetej na brambory a hlavně chipsy.
Jednou jsme seděly se sousedkou u vínka a měly olivy..odběhly jsme si na balkon.ona kouří ...a načapaly jsme Maxe na stole na těch olivách No co ten dělal,když jsem mu je vzala myslela jsem ,že mě až pokouše,jak se na mě sápal a olizoval kolem pusy,jsem nemohla uhnout..I na tom stole pak..co vonělo po olivách,to olízal..úplně v tranzu
Bobča
napsal(a):
Jednou jsme seděly se sousedkou u vínka a měly olivy..odběhly jsme si na balkon.ona kouří ...a načapaly jsme Maxe na stole na těch olivách No co ten dělal,když jsem mu je vzala myslela jsem ,že mě až pokouše,jak se na mě sápal a olizoval kolem pusy,jsem nemohla uhnout..I na tom stole pak..co vonělo po olivách,to olízal..úplně v tranzu
To mi připomíná moje první setkání s olivami.
Těžká závislost mi zůstala 🤣
Kocourovi pivko nedávejte, pohled na zvířecí alkoholiky je neveselý a navíc kočka, která si něco vynucuje, dokáže být dost nepříjemná a přesvědčivá 😅

Doron
napsal(a):
To mi připomíná moje první setkání s olivami.
Těžká závislost mi zůstala 🤣
Kocourovi pivko nedávejte, pohled na zvířecí alkoholiky je neveselý a navíc kočka, která si něco vynucuje, dokáže být dost nepříjemná a přesvědčivá 😅
Bobča už Maxe nemá. A pivko mu nedávala.

Vidíte a já brblu, když můj chlap dá kocourovi kostičku mrkve z polívky. kdyby se u nás lila plzeň kočkám, nebudu mít žádný kamarády