Kde koupit kapičky Tobrex

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2015 14:18
rebeka-barny

XXX.XXX.127.239

Milí kočičáci, chtela bych se vás zeptat, kde muzu koupit kapicky Tobrex nebo Maxitrol? Mam kocourka doma od neděle a od pondeli mi začalo jen trochu téct ocicko. Včera uz to bylo více. Nic mu jinak neni, hraje si a papá. Stari 4mesice.
Mam jiné stelivo nez chovatel - značka BIO Cats -
bianco fresh. Mate s tim nekdo zkušenosti? Za jak dlouho by se ukázala alergie na stelivo?
Dekuji Vam. smajlík

17.6.2015 14:24
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Pokud mu z očička teče, nekupujte žádné kapky, chyťte kocourka a zajděte za veterinářem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.6.2015 14:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Veterinář oko řádně prohlédne a doporučí Vám co dál. Někdy je problém způsobený virem, jindy bakterií, tudíž doktor vybere vhodný lék...

18.6.2015 22:55
Tina125

XXX.XXX.12.95

Taky bych doporučila návštěvu veterináře. Máme 8 měsíčního kocourka, který se hrozně bál, když jsme si ho donesli a taky mu teklo z očí. Chvíli jsme čekali až se adaptuje a kapali jsme protizánětlivé kapky na doporučení veterinářky. Hrozně rychle mu potom z těch očí začaly téct hordy kysanců, tak jsme ho rychle odchytli a mazali k doktorce. Nakonec z toho vylezlo, že má v obou očích zánět a v jednom požkozenou rohovku a aji třetí víčko a léčba bude opravdu na dlouho. Taky máme Tobrex a k tomu Indocollyre. Obojí zakoupené u veterinářky. Tobrex ani volně nekoupíte, je pouze na předpis.

26.6.2015 23:46
rebeka-barny

XXX.XXX.140.241

Děkuji Vám za rady. nechtěla jsem ho vystavovat stresu hned potom, co jsme si ho přinesli domu a bála jsem se, aby neprochladl. Však jsem ho rychle sebrala a mazala s nim k veterináři a máme obyčejné kapky, nic vážného doufám. Očíčko má lepší. smajlík

28.6.2015 12:20
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rebeka-barny napsal(a):
Děkuji Vám za rady. nechtěla jsem ho vystavovat stresu hned potom, co jsme si ho přinesli domu a bála jsem se, aby neprochladl. Však jsem ho rychle sebrala a mazala s nim k veterináři a máme obyčejné kapky, nic vážného doufám. Očíčko má lepší. smajlík

Dobrá zpráva!

Přidejte reakci

Přidat smajlík