Zdravím, co říkáte na tyto granulky?
Cena 329, -/ 2kg
Složení: dehydrované kuřecí maso (min.40%), kukuřice, rýže (min.8%), kuřecí tuk, hydrolyzované kuřecí bílkoviny, rostlinný olej (omega6), dehydrované vejce, výtažky z kuřecí pečínky, čekanka(FOS), rybí olej (omega3), Výtažek z juky, taurín, DL-metionín, minerální látky, chráněné vitamíny a stopové prvky v bio-přístupné formě. Obsahuje antioxidanty povolené ES. Neobsahuje přidané konzervační látky, BHT, BHA, ani ETOXYCHÍN.
ANALITICKÉ SLOŽKY: vlhkost 9%, surové bílkoviny 35%, surové tuky 23%, surová vláknina 1,5%, popel 6,8.
VITAMÍNY V 1KG: vitamín A 22.000 Ul, vitamín D3 1.100 Ul, vitamín E (alfa tokoferol 91%) 280mg, měď (pentahydrát síranu měďnatého) 20mg.
Koupila jsem je jen na vyzkoušení (jinak krmím Acanou)a na to jak vybíravé kočky mám, tak u těchto granulí doslova mlaskaj a je pravda že krásně voní . Budu ráda za názory.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můžete dát, prosím odkaz, kde ho lze koupit. Chtěla jsem se podívat "jak to vypadá". Hledala jsem na netu, ale nacházím jen psí variantu.. Děkuji.
napsal(a):
Můžete dát, prosím odkaz, kde ho lze koupit. Chtěla jsem se podívat "jak to vypadá". Hledala jsem na netu, ale nacházím jen psí variantu.. Děkuji.
Koupila jsem v zoo shopu Benji. Na internetu mi to taky nechce najít, pouze když zadám do googlu do obrázků dado premium cat foot kitten.

nellisss
napsal(a):
Koupila jsem v zoo shopu Benji. Na internetu mi to taky nechce najít, pouze když zadám do googlu do obrázků dado premium cat foot kitten.
Ach tak... I tak děkuji.
joanne.s
napsal(a):
Kukuřice na druhém místě. Hydrolyzované kuřecí bílkoviny, co to je? Nevíme přesně, jaké všechny antioxidanty použili. Za mě ne.
Samosebou jsou i horší krmiva. To bych radši koupila Brit premium. Složení obdobné, ale cena je jinde.
Jasně já tušila že "superextra" krmivo první třídy to nebude, když vím jak vypadá složení např.Artemisu. s tím se to srovnat nedá ani za mák, jen mě udivilo že ti naši vybíravci po tom šli jak po uzeném. :). A nevím taky proč všude samé "hydrolyzované" když to to maso doslova vyžere, to je plýtvání masa ne? rozhodně zůstávám u acany a kila masa na den :D ještě mě také zajímalo jestli v poměru cena/kvalita je to dpbré nebo jestli kvalita nulová a plať za značku. A díky za názor.
Právě, ten poměr cena kvalita neodpovídá.
Ovšem pokud vámi uváděná cena je v zooshopu Benji, přece jen je to kamenný obchod s jinýma cenama. Na kamenný obchod je to obstojné krmivo. Tam bývají z těch lepších jen Brit care, Annamaet, Fish4cats. Ale taky za vyšší cenu.
Další věc je, že dvoukilovky jsou v porovnání nevýhodné často. Směrodatnější je větší balení, které zpravidla reálnou cenu krmiva výrazně posune níž.