Alena V.

XXX.XXX.118.1
Ptačí chřipka to nebude, leda by kočka měla křídla a zobák. V každém případě však jděte na veterinu a nechte kočku pořádně vyšetřit.
Alena V.

XXX.XXX.118.1
Pokud se kočka třese, tak je určitě nemocná a je jedno jestli má horečku, Takže veterina je jediná možnost. Je to vaše kočka a je jedno jestli domácí nebo venkovní.
Janae

XXX.XXX.197.12
apertrais
napsal(a):
Jen jsem ještě zapoměla dodat že je venkovní nebereme ho vůbec domů. Mění se tak váš názor? Nebo je návštěva veterináře opravdu nutná?
Není, skočte pro myslivce.
Tak já nevím a nechápu lidi co mají zvíře evidentně zvíře není v pořádku a oni se ptají zda je nutné jít na veterinu. Já jela večer o víkendu na pohotovost s měsíčním kotětem jen protože bylo tak nějak apatické oproti sourozencům nakonec bylo jen trochu podchlazené a to byli vedra nad 30 stupnu zaplatila jsem prohlídku a jela domu drželi jsem kočičku v teple a je to ted už rošták jela jsem s ní pro svůj klid raději zaplatit prohlídku a nic nezanedbata mít klid na duši a pak nelitovat, že kdybych jela mohla žít a podobně. ZA to mě pár stovek nestojí. prostě pokud se mi něco nezdá jdu měli jsme průjem 9. den březosti neriskovala jsem to a hned odpoledne jsem šla dostala nějakou injekci, že víc nemůže když je březí, ale hned se to upravilo a byl klid prostě neriskuji já jsi ji koupila mám ji jako člena rodiny a když jsi nejsem jistá tak jsou doktoři.
To je jakoby se někdo ptal moje dítě se třese co mu asi je? Máme jít k dotorovi? No sakra, že se určitě tak to neptají a letí k doktorovi ale co však kočka se z toho sama vylíže však má 9 životů NE? Tak at se snaží přeci nebudem plati zbytečně veta.
Janae

XXX.XXX.197.12
Janaaa
napsal(a):
Tohle nemůžu číst, nechápu, proč s kočkou nejedete k veterináři, i když je venkovní?Venku jsou mrazy, třeba se potřebuje vyléčit v teple.
Řekla bych, že zakladatel/ka trolí a dost se nad tím baví.
Nebo je to jedna z těch, co krmí nějakou kočku na zahradě, občas se s ní pomazlí, ale jinak je jí kočka ukradená. Teď histerčí kvůli ptačí chřipce, kdyby ptáků nebylo, maximálně přenese kočku do stodoly a nechá jí v klidu chcípnou.
Veškeré rady a moralizování je zde zbytečné.
evan

XXX.XXX.32.176
Janae
napsal(a):
Řekla bych, že zakladatel/ka trolí a dost se nad tím baví.
Nebo je to jedna z těch, co krmí nějakou kočku na zahradě, občas se s ní pomazlí, ale jinak je jí kočka ukradená. Teď histerčí kvůli ptačí chřipce, kdyby ptáků nebylo, maximálně přenese kočku do stodoly a nechá jí v klidu chcípnou.
Veškeré rady a moralizování je zde zbytečné.
Souhlas, v dotazu nebylo vůbec zmíněné, že by chtěla té kočce pomoct, jen že se obává ptačí chřipky. po doporučení návštěvy veteriny se už jen snaží sehnat různé argumenty pro to tam nejít.
Takže možná neexistuje karma, ale rozhodně děti odkoukávají chování od rodičů, takže za x let na nějakém lékařském fóru bude možná dotaz od jejího dítěte "proč se moje matka třese - v našem kraji řádí soví mor a zajímá mě akorát jestli to od ní nemůžu chytit".
Janae

XXX.XXX.197.12
evan
napsal(a):
Souhlas, v dotazu nebylo vůbec zmíněné, že by chtěla té kočce pomoct, jen že se obává ptačí chřipky. po doporučení návštěvy veteriny se už jen snaží sehnat různé argumenty pro to tam nejít.
Takže možná neexistuje karma, ale rozhodně děti odkoukávají chování od rodičů, takže za x let na nějakém lékařském fóru bude možná dotaz od jejího dítěte "proč se moje matka třese - v našem kraji řádí soví mor a zajímá mě akorát jestli to od ní nemůžu chytit".
Já vím jak kočce pomoci.
Ano, kočky můžou dostat ptačí chřipku, je potřeba jí donést veterináři na vyšetření a on vám řekne jak dál.
vendu

XXX.XXX.14.71
Dobrý den,
kočku mám doma, ale když někam jdeme, bereme jí s sebou.. občas jde ven sama.
Pokaždé když není doma, tak se začíná klepat.
Absolutně nevím proč.
Anonym99

XXX.XXX.168.166
Pokud je většinou doma a třese se jen venku, tak jí bude asi logicky zima, když je zvyklá na pokojovou teplotu. Nebo se může třást ještě strachy, ale myslím, že to bude spíše chladem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anonym99
napsal(a):
Pokud je většinou doma a třese se jen venku, tak jí bude asi logicky zima, když je zvyklá na pokojovou teplotu. Nebo se může třást ještě strachy, ale myslím, že to bude spíše chladem.
Kočka se strachy neklepe.
Ahoj1

XXX.XXX.92.26
napsal(a):
Kočka se strachy neklepe.
To je mi teda novinka. Vybavuji si, jak jsem nesla v tasce kocku po zakroku z veteriny. Mijela jsem psa v zahrade, ten se rozstekal, a kocka se hrozne rozklepala i s taskou. Tak jsem ji chlacholila a co nejrychlejc sla od psa dal. To jako fakt myslite, ze se netrasla strachem ze psa, kteremu v tu chvili nemohla utect, zavrena a cerstve po zakroku?

Ahoj1
napsal(a):
To je mi teda novinka. Vybavuji si, jak jsem nesla v tasce kocku po zakroku z veteriny. Mijela jsem psa v zahrade, ten se rozstekal, a kocka se hrozne rozklepala i s taskou. Tak jsem ji chlacholila a co nejrychlejc sla od psa dal. To jako fakt myslite, ze se netrasla strachem ze psa, kteremu v tu chvili nemohla utect, zavrena a cerstve po zakroku?
Nikdy jsem neviděla kočku klepat se strachy. Buď se snaží udělat neviditelnou a odplížit se nebo se naopak naježí, aby byla větší. Pokud byla po narkóze, mohlo to být tím.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
I zvířata pláčou, bojí se a dokonce se i chvějí, který byste každýho hned hnaly k doktorům. Jsou odrazem nás, na nás i reagují. nejsou to oddělené objekty.
to že si někdo myslí že zvíře se strachy netřese jen svědčí o tom že nezačal u sebe.
Veterináři nejsou žádní bozi už jen ten stres který zvíře má je víc zlo než pomoc.
nemluvě o látkách co do nich dávají - co jsou ve vakcínách to už ani komentovat není třeba.
změřit teplotu dokáže i 'majitel' hlavně ale by měl komunikovat se svojí kočkou a vycítit sám co se děje.
jak by to ale mohl zvládnout když nekomunikuje sám se sebou, místo toho slepě věří nějakým doktorům.
Naučte se věřit vlastní intuici víc než ovcím na internetu a doktorům které nemoc živí.
kdyby je živilo zdraví už by nebyli potřeba.
kocourkovi vše nejlepší.
Upraveno Adminem 16.3.2023 - 18:08 - urážky

lovící kocour
napsal(a):
I zvířata pláčou, bojí se a dokonce se i chvějí, který byste každýho hned hnaly k doktorům. Jsou odrazem nás, na nás i reagují. nejsou to oddělené objekty.
to že si někdo myslí že zvíře se strachy netřese jen svědčí o tom že nezačal u sebe.
Veterináři nejsou žádní bozi už jen ten stres který zvíře má je víc zlo než pomoc.
nemluvě o látkách co do nich dávají - co jsou ve vakcínách to už ani komentovat není třeba.
změřit teplotu dokáže i 'majitel' hlavně ale by měl komunikovat se svojí kočkou a vycítit sám co se děje.
jak by to ale mohl zvládnout když nekomunikuje sám se sebou, místo toho slepě věří nějakým doktorům.
Naučte se věřit vlastní intuici víc než ovcím na internetu a doktorům které nemoc živí.
kdyby je živilo zdraví už by nebyli potřeba.
kocourkovi vše nejlepší.
Upraveno Adminem 16.3.2023 - 18:08 - urážky
Až vám bude umírat kocour na otravu nebo pes na leptospirózu, třeba změníte názor.
A krev taky umíte odebrat sám/sama?

lovící kocour
napsal(a):
Až v sobě uvolníte místo pro nový pohled, třeba změníte názor, třeba potom taková situace už nikdy nenastane, nebude třeba.
..jaký nový pohled prosím......

napsal(a):
..jaký nový pohled prosím......
By mě taky zajímalo.
Asi doma zapálím vonné tyčinky, hluboce zamedituji a tím vyléčím svému kocourovi selhávání ledvin. Přece nebudu živit veterináře.
lesnížínka
napsal(a):
Oslovení slepice si nechte pro svou matku, protože vychovala hulváta. Na veterinu nechodím, rozhodně ne s každou kravinou, čímž jsem tady známá. Ale někdy přijde vážná nemoc a nic jiného nezbyde, jsou věci, které neovlivníte, ani myšlenkama, ani virgulema
Oslovení slepice si nechám speciálně pro vás. "jsou věci, které neovlivníte, ani myšlenkama, ani virgulema " Vy určitě nic neovlivníte, zažíváte co si myslíte. Žádná vážná nemoc nechodí náhodou jako žádná slepice si nebere osobně věci náhodou. jenom vy jste k tomu poznání nedošla a nezažila to. protože jste uvěřila že už víte jak věci jsou.

lesnížínka
napsal(a):
Oslovení slepice si nechte pro svou matku, protože vychovala hulváta. Na veterinu nechodím, rozhodně ne s každou kravinou, čímž jsem tady známá. Ale někdy přijde vážná nemoc a nic jiného nezbyde, jsou věci, které neovlivníte, ani myšlenkama, ani virgulema
Slepice je aspoň užitečný tvor.

napsal(a):
By mě taky zajímalo.
Asi doma zapálím vonné tyčinky, hluboce zamedituji a tím vyléčím svému kocourovi selhávání ledvin. Přece nebudu živit veterináře.
....asi tak...
lovící kocour
napsal(a):
Oslovení slepice si nechám speciálně pro vás. "jsou věci, které neovlivníte, ani myšlenkama, ani virgulema " Vy určitě nic neovlivníte, zažíváte co si myslíte. Žádná vážná nemoc nechodí náhodou jako žádná slepice si nebere osobně věci náhodou. jenom vy jste k tomu poznání nedošla a nezažila to. protože jste uvěřila že už víte jak věci jsou.
A jéjé ,,Guru Jára" ...na vás jsme čekali
napsal(a):
By mě taky zajímalo.
Kometo, ledviny = vztahy.
jsi plná bolesti, vzteku a smutku a ta zlá maska ti vůbec nesedí.
když chceš pomoct zvířeti potřebuješ pomoct nejdřív sobě.
veterinář řeší jenom symptomy ne příčiny.
příčiny jsou v tobě.
dělej co uznáš za vhodný je to tvoje rozhodnutí.
tak kocourovi, psovi i tobě hodně sil

lesnížínka
napsal(a):
A jéjé ,,Guru Jára" ...na vás jsme čekali
Prosím připomenout, kdo je Guru Jára. Něco mi uniklo?

lovící kocour
napsal(a):
Kometo, ledviny = vztahy.
jsi plná bolesti, vzteku a smutku a ta zlá maska ti vůbec nesedí.
když chceš pomoct zvířeti potřebuješ pomoct nejdřív sobě.
veterinář řeší jenom symptomy ne příčiny.
příčiny jsou v tobě.
dělej co uznáš za vhodný je to tvoje rozhodnutí.
tak kocourovi, psovi i tobě hodně sil
Aha.
Tak já jsem plná bolesti, vzteku a smutku a proto má můj kocour CRI.
Že mě to nenapadlo hned!
No, asi mě nepřesvědčíte.
Takže pes dostane leptospirózu, protože majitel má špatnou karmu?

napsal(a):
Aha.
Tak já jsem plná bolesti, vzteku a smutku a proto má můj kocour CRI.
Že mě to nenapadlo hned!
No, asi mě nepřesvědčíte.
Takže pes dostane leptospirózu, protože majitel má špatnou karmu?
..a jsme doma....sekta nebo psychiatrická diagnóza anebo obojí dohromady.....
lovící kocour
napsal(a):
to je fajn a čeka-lI? kdo vy?
vy jste tady nějaká větší sekta co obsadila stránky fauna.cz?
nebo co? :) trochu už to tak působí sekta taky nesnese jiný názor.
Když píšu tak za sebe .
Představte si, že existuje skupinka lidí, která sem na kočky už chodí hodně let, takže se z nás většina zná a hodně o sobě ví (a o svých zvířatech) Vy máte i to zvíře, nebo jste jen samozvaný spasitel na sítích?
lesnížínka
napsal(a):
Představte si, že existuje skupinka lidí, která sem na kočky už chodí hodně let, takže se z nás většina zná a hodně o sobě ví (a o svých zvířatech) Vy máte i to zvíře, nebo jste jen samozvaný spasitel na sítích?
Skupinka reagující povýšenecky, nenávistně na někoho kdo se normálně na něco zeptá jako např.apertrais, je nebezpečná skupinka fanatiků - sekta. Potřeba shovávat se za nějakou skupinku je jen neschopnost jednat za sebe jako za jedince a normálně odpovědět na jakoukoliv otázku nebo zeptat se bez zesměšnování druhýho.

lesnížínka
napsal(a):
Jo a prosím dále nereagujte, nebo tady budeme mít taky neverenda alias meifiho.
napsal(a):
Jo a prosím dále nereagujte, nebo tady budeme mít taky neverenda alias meifiho.
když něco nechcete stačí přestat reagovat, je to jednoduchý. začít musíte u sebe místo diktování si podmínek okolo sebe to je směšný :)
mě je celkem jedno co mi píše někdo kdo neumí jednat.
každý kdo má všech 5 pohromadě aspoň tady na tom uvidí jak nezdravé je prostředí sekt.
a znovu jsme u odpovědi na to proč vaše zvířátka vám demonstrují vlastní nemoc.
oni to vůbec nemají s tak zabedněmými lidmi jednoduché.

lesnížínka
napsal(a):
Kometko, já musím
Zabedněnýma? Dáváte jako příklad reakce lidí z roku 2017....
Jsem se ztratila.
Kde v tomhle vlákně píšu o zabedněnosti? A dávám příklad reakcí z roku 2017?
Nebo reagujete na lovícího kocoura?
Zkuste to jako já - sedněte si na ruce a několikrát zhluboka nadechněte a vydechněte. Pak je to hned lepší.
Neživme/neživte trolla.
napsal(a):
Jsem se ztratila.
Zkuste to jako já - sedněte si na ruce a několikrát zhluboka nadechněte a vydechněte. Pak je to hned lepší.
Neživme/neživte trolla.
Ano, ano, k vám to byla omluva, zbytek byl na ,,kocoura".

lesnížínka
napsal(a):
Ano, ano, k vám to byla omluva, zbytek byl na ,,kocoura".
Tak jsem to pochopila správně.

napsal(a):
Jsem se ztratila.
Neživme/neživte trolla.
Sýček se taky odmlčel. Aspoň na čas.