katkaaaaaaaaaaa

XXX.XXX.47.2
Dobrý den, dnes mi pes donesl asi tak týdenní kote, maminku jsme nesehnali. Dala jsem mu ředené kozí mléko, po masaži se hned vyčurá. Kolikrák denně by se mělo vykakat? Poradte prosím, jak se o něj co nejlépe postarat... Nemám žádné zkušenosti... Díky :).
katkaaaaaaaaaaa
napsal(a):
Dobrý den, dnes mi pes donesl asi tak týdenní kote, maminku jsme nesehnali. Dala jsem mu ředené kozí mléko, po masaži se hned vyčurá. Kolikrák denně by se mělo vykakat? Poradte prosím, jak se o něj co nejlépe postarat... Nemám žádné zkušenosti... Díky :).
Kup sušené mléko pro koťata a krm každé dvě tři hodiny. po každém krmení namasíruj bříško, čůrají vždycky, kadí někdy. zvířátko udržuj v teple. spokojené kotě tiše spí, když kňourá, má problém.
Radikál i Mílius

XXX.XXX.118.189
Já bych se zeptal sousedů kdo má kočku s mladými. Možná půjde i poznat že patří k nim. Kdo ví, třeba ho příjme i cizí kočka.
Já naší pablbce vyhrožuji, že jak se nechá zajet, tak koťata zabiji, že se s nima nebudu piplat.
katkaaaaaaaaaaa
napsal(a):
Idealne koupit susene mleko pro koťata. Sama mam dovrou zkusenost s tim od Royal Caninu. A krmi se ze zacatku každé 2 hodiny.
Obejdete sousedy, zda nemohla jejich kocka nekam kotata prenaset a toto kote pustit, kdyz ji vyplasil pes, apod. Tydenni prcek nikam sam neodcestuje...
Klariskaaaa

XXX.XXX.97.208
Dobrý den, našla jsem cca týden staré kotě nevím jak se dobře postarat nemám skušenosti, poraďte prosim nějaké rady a info. Budu ráda za vše ( nasli jsme ho zahozené u popelnice a byl tak už 2 dny a kočka nepřišla tak že si myslím že ho tam vihodil někdo umislně
Klariskaaaa
napsal(a):
Dobrý den, našla jsem cca týden staré kotě nevím jak se dobře postarat nemám skušenosti, poraďte prosim nějaké rady a info. Budu ráda za vše ( nasli jsme ho zahozené u popelnice a byl tak už 2 dny a kočka nepřišla tak že si myslím že ho tam vihodil někdo umislně
Výše máte všechno napsané!
Koupit sušené mléko pro koťata (mají v každém zverimexu nebo na veterině) a krmit každé zhuba 3 hodiny (i v noci). Kotě musí být v teple! Samo se nezahřeje, takže musí být v místnosti, ideálně asi v krabici s dekami a u topení. V takto nízkém věku ještě nepotřebuje vodu ani nic jiného, vystačí si s mlékem.
Na Vašem místě bych ho ale vzal na veterinu (po předchozí telefonické domluvě, ať nesedíte dvě hodiny v čekárně). Veterinář lépe odhadne věk a doporučí Vám správný způsob krmení, péči a třeba i následné očkování.