Britská mramorová kočička s PP, FIFE

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Chovatelská stanice britských koček Pe...
20000 KčBydlím na bytě, ve 3+1 a mám tři kočky. Každá měla svůj záchod. Zabíralo mi to celou koupelnu a hlavně, i když jsem denně čistila poctivě ráno a večer, byl po celém bytě cítit zápach. Asi před půl rokem jsem si právě pořídila na doporučení od jedné známé CatGenií a nelituji. Naopak, nechápu, že jsem si ho nekoupila už dříve. Mám jej nastaven na aktivaci kočkou, a po každém opuštění záchodu kočkou, se provede čištění. Žádný zápach už v bytě necítím a kočky udržuji v čistotě. Jen vždy večer vlhkým ubrouskem otřu hrany záchodu - to spíše dělám z vlastní iniciativy, ani to není potřeba.
marksend
napsal(a):
Bydlím na bytě, ve 3+1 a mám tři kočky. Každá měla svůj záchod. Zabíralo mi to celou koupelnu a hlavně, i když jsem denně čistila poctivě ráno a večer, byl po celém bytě cítit zápach. Asi před půl rokem jsem si právě pořídila na doporučení od jedné známé CatGenií a nelituji. Naopak, nechápu, že jsem si ho nekoupila už dříve. Mám jej nastaven na aktivaci kočkou, a po každém opuštění záchodu kočkou, se provede čištění. Žádný zápach už v bytě necítím a kočky udržuji v čistotě. Jen vždy večer vlhkým ubrouskem otřu hrany záchodu - to spíše dělám z vlastní iniciativy, ani to není potřeba.
A můžete mi tedy odpovědět na otázky výše?
Lenča18
napsal(a):
Tak se mi záchod líbí a ráda bych názory. Toť vše. Ale podle videí jsem pochopila, že je to normálně napojené na vodu a odpad. Teda jako klasický záchod. Proto se mi to líbí ten systém.
A pro marksend - díky za info. U nás to totiž taky není snadné a hledám nějaké snadnější řešení.
No, tady si myslím, že je kámen úrazu. Těžko v běžné domácnosti bude příprava na záchod navíc. Nedovedu si to nějak představit...