Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2018 17:01
Lenča18

XXX.XXX.168.198

Dobrý den,
mám doma Britku a ráda bych jí koupila lepší záchůdek. Hodně se mi líbí robotický záchůdek Catgenie 120+. Máte ho někdo? Je lepší s poklopem nebo bez? Díky moc za odpovědi.

19.11.2018 11:00
Lenča18

XXX.XXX.168.198

Opravdu tenhle záchůdek nikdo nemá? Ještě jsem viděla na netu i jiný ale to už by vyšlo mnohem dráž, protože bych musela objednávat ze zahraničí.

19.11.2018 15:45
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Vím, že jde o reklamu, ale to by jste nám tedy mohla dovysvětlit, páč jsem nějak nepobrala: jak často musím tedy čistit, vyměnit roztok, vylít zásobníky? Píše promývá: a kde bere čistou a kam jde špinavá voda?

6.12.2018 06:26
marksend

XXX.XXX.241.177

Bydlím na bytě, ve 3+1 a mám tři kočky. Každá měla svůj záchod. Zabíralo mi to celou koupelnu a hlavně, i když jsem denně čistila poctivě ráno a večer, byl po celém bytě cítit zápach. Asi před půl rokem jsem si právě pořídila na doporučení od jedné známé CatGenií a nelituji. Naopak, nechápu, že jsem si ho nekoupila už dříve. Mám jej nastaven na aktivaci kočkou, a po každém opuštění záchodu kočkou, se provede čištění. Žádný zápach už v bytě necítím a kočky udržuji v čistotě. Jen vždy večer vlhkým ubrouskem otřu hrany záchodu - to spíše dělám z vlastní iniciativy, ani to není potřeba.

6.12.2018 07:21
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

marksend napsal(a):
Bydlím na bytě, ve 3+1 a mám tři kočky. Každá měla svůj záchod. Zabíralo mi to celou koupelnu a hlavně, i když jsem denně čistila poctivě ráno a večer, byl po celém bytě cítit zápach. Asi před půl rokem jsem si právě pořídila na doporučení od jedné známé CatGenií a nelituji. Naopak, nechápu, že jsem si ho nekoupila už dříve. Mám jej nastaven na aktivaci kočkou, a po každém opuštění záchodu kočkou, se provede čištění. Žádný zápach už v bytě necítím a kočky udržuji v čistotě. Jen vždy večer vlhkým ubrouskem otřu hrany záchodu - to spíše dělám z vlastní iniciativy, ani to není potřeba.

A můžete mi tedy odpovědět na otázky výše?

29.12.2018 22:27
Lenča18

XXX.XXX.168.198

Tak se mi záchod líbí a ráda bych názory. Toť vše. Ale podle videí jsem pochopila, že je to normálně napojené na vodu a odpad. Teda jako klasický záchod. Proto se mi to líbí ten systém.
A pro marksend - díky za info. U nás to totiž taky není snadné a hledám nějaké snadnější řešení.

29.12.2018 22:53
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Lenča18 napsal(a):
Tak se mi záchod líbí a ráda bych názory. Toť vše. Ale podle videí jsem pochopila, že je to normálně napojené na vodu a odpad. Teda jako klasický záchod. Proto se mi to líbí ten systém.
A pro marksend - díky za info. U nás to totiž taky není snadné a hledám nějaké snadnější řešení.

No, tady si myslím, že je kámen úrazu. Těžko v běžné domácnosti bude příprava na záchod navíc. Nedovedu si to nějak představit...

Přidejte reakci

Přidat smajlík