Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2018 23:25
Marilea

XXX.XXX.131.69

Pořídili jsme si tříměsíční kotě malého kluka, a už řešíme problém. Při hře mu můj otec šlápl omylem na packu . Dost mě to naštvalo, ale stalo se. Bohužel si neuvědomuje že je to malé kotě, a k tomu má ohrabanost pakoně.
Našla jsem vystrašeného kocourka za skříní, a všimla si že skoro nepoužívá přední packu. Za hodinu na ní začal došlapovat víc, ale trochu mu natekla. Bojím se, že by mohl tam mít něco zlomeného. Asi je to víc jak pravděpodobné. Když leží tak jí používá strká s ní do hračky, ale při chůzi kulhá. Jsem z toho dost na nervy. Pokud se to nezlepší je mi jasné že musí k veterináři. Jen mám strach protože je pořád dost maličký. Mohl by mít třeba nějaké následky? . Bojim se že by třeba musel na nějakou operaci, je hodně i teď by si hrál, nevim jak ho uhlídat. Kolik si tak myslíte že to bude u veterináře stát kdyby ho třeba operovali?

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2018 23:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

Marilea napsal(a):
Pořídili jsme si tříměsíční kotě malého kluka, a už řešíme problém. Při hře mu můj otec šlápl omylem na packu . Dost mě to naštvalo, ale stalo se. Bohužel si neuvědomuje že je to malé kotě, a k tomu má ohrabanost pakoně.
Našla jsem vystrašeného kocourka za skříní, a všimla si že skoro nepoužívá přední packu. Za hodinu na ní začal došlapovat víc, ale trochu mu natekla. Bojím se, že by mohl tam mít něco zlomeného. Asi je to víc jak pravděpodobné. Když leží tak jí používá strká s ní do hračky, ale při chůzi kulhá. Jsem z toho dost na nervy. Pokud se to nezlepší je mi jasné že musí k veterináři. Jen mám strach protože je pořád dost maličký. Mohl by mít třeba nějaké následky? . Bojim se že by třeba musel na nějakou operaci, je hodně i teď by si hrál, nevim jak ho uhlídat. Kolik si tak myslíte že to bude u veterináře stát kdyby ho třeba operovali?

tyhle úvahy jsou zcela zbytečné a předčasné. nejdřív je potřeba toho veterináře a případně vyloučit nebo potvrdit zlomeninu. veškerá další péče včetně ceny se odvíjí od toho!

29.8.2018 08:59
cool.manka

XXX.XXX.213.240

Čím dříve k veterináři zajdete, tím lépe. Pokud by to bylo zlomené a budete vyčkávat, mohlo by to špatně srůst a pak by mu ji museli třeba lámat (to by bylo náročné a nejspíš i dost drahé) a nebo by kulhal celý život.

My jsme měli nalezenou kočičku, kterou ve 3 týdnech někdo vyhodil ven. Nevíme, co se jí stalo, ale má přední pacičky jako Chaplin, prostě jí rostou křivě. Bylo nám řečeno, že operace je nezbytná, že se musí nožky srovnat (dohromady 30 000 za obě nožičky).

Přidejte reakci

Přidat smajlík