Mainská mývalí koťátka

Prodám Mainskou mývalí kočku - Chovatelská stanice Mainských mývalých koček...
23000 Kč
Zdravím,
Vím, že tento příspěvek tu bude již vícekrát, ale každá kočka je specifická, tak bych Vás rád poprosil o rady.
Mám doma 4 měsíční kotě mainské mývalí kočky. Kotě jsem si přivezl domů před třemi týdny, je zlatej, ale bohužel čůrá mimo záchod a to výhradně na postel a po zabarikádování postele na gauč. Vyzkoušel jsem toho již mnoho: Výměna steliva hrudkujicí/silikátové, umístit záchod na různá místa, neustálé přenášení do záchodu, změna umístění záchodu kousek od postele, šplíchání vodou když čůral mimo záchod, ukázání potřeby že nemá a přenesení do záchodu, záchod má dostatečně velký Hagen Catit XXL, dostatečné množství steliva, denní uklízení záchodu, vyzkoušení spreje na odpuzení od danného místa, přenášení po krmení/pití do záchodu, seřvání, prohlídka veterinářem (je zdravý) a možná ještě něco dalšího. Bohužel neustále opakuje dokola tuto činnost, ať v pokoji jsem nebo nejsem je mu to jedno, ale kadit chodí do záchodu a já už zkrátka nevím, co s tím, protože denní drhnutí gauče/postele mě už přestává bavit.
Ještě uvažuju nad přenesením do jiné místnosti, kde by neměl co počůrat, ale bohužel naše chodba je malá, tak nechci, aby byl ve stísněném prostoru.
Máte někdo nějakou spešl radu co s tím?
Děkuju moc za rady a snad to brzy odezní.
Jestli jste to už neudělal, dejte ještě 1 záchod.
Dále: někdy kočky nečistotností protestují. (Jestli už kotě - nevím.)
Moje zkušenost: jedno kotě nemůže být zcela spokojené...zvlášť,
když nemůže ven.
Osobně jsem neměla nečistotnou kočku. Koťata byla absolutně
čistotná od 4 týdnů.
Ale sousedka, stará paní, měla kočku, která byla nečistotná celý život.
Uživatel s deaktivovaným účtem
a proč by měl jen tak chodit jinam!? když si našel tak fajn místo.....
gauč alespoň v době lidské nepřítomnosti znepřístupnit, když lidi jsou, tak ho nechat ale hlídat a pokud se chystá šup s ním na záchod
pach z gauče odstranit!
zaměstnat ho
vytrvale hlídat
a trpělivost!
Uživatel s deaktivovaným účtem
lesnížínka
napsal(a):
Asi bych na ten gauč při odchodu natáhnula nějaký igelit, něco, co bude kocourovi prostě nepříjemné...
tak u nás by se to rovnalo bilbordu "tady veřejné WC, poslužte si prosím"