Odčervení - kdy a čím

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2018 14:15
AmZo

XXX.XXX.36.112

Ahoj,
jak často a čím odčervovat venkovní kočku? Tabletku nesežere ani rozdrcenou v kapsičce. Proti vnějším parazitům nosí obojek.

Děkuji za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2018 14:18

Pokud žere myši a různý tyhle venkovní věci, tak bohužel každé tři měsíce.

A není potřeba používat tablety. Jsou vynalezené i pasty a kapky za krk, veterinář rád poradí.

30.12.2018 15:45
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já se lekla, že už i tady...Přišla jste si oddechnout Bodlinko?

30.12.2018 16:40

lesnížínka napsal(a):

já se lekla také

jinak tabletu cpu do krku

30.12.2018 18:29

lesnížínka napsal(a):

..to je první co mně napadlo o přečtení nadpisu

6.11.2019 19:10
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dám třeba sem. Sestřenkám se povedlo otrávit kocoura Od kolegyně z práce jedna dostala pipetu, že už ji nepotřebuje, zbyla jí nebo nevím. Jenže to byla asi pipeta pro psa. Zatím vůbec neví ještě jaková. Jisté je, že kocour se po aplikaci začal chovat divně, pak odešel ven a když se dotáhnul za téměř den, tak byl celý zaválený od bláta a co je první napadlo, že ho srazilo auto. Padal na bok, rozšířené zorničky, zvracel. Naložily ho a valily na veterinu. Tam se jich při prohlídce zrovna vetka zeptala, jestli ho neodčervovaly. Po potvrzení okamžitě testy, kapačky, ještě se neví, jestli to přežije... Vůbec je nanapadlo, že dotyčná má i psa a dala jim pipetu pro psa, když chtěli odčervit kočku

12.11.2019 13:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Takže hlásím, že kocour po dni stráveném na veterině na kapačkách vypadá dobře, testy orgánů zatím nic zlého neprokázaly, uvidí se ještě za čas, při další kontrole.

Přidejte reakci

Přidat smajlík