Dobrý den, potřebovala bych poradit – alergie

Ragdoll
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2019 20:32
JolanaK

XXX.XXX.240.18

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Mám sedmiletou kočičku, ragdolla, ale asi bude nakonec s něčím "šmrncnutá", protože je pořád drobná, oproti ostatním ragdollům. Každopádně vyvstal poměrně velký problém. Před rokem a půl jsem se sestěhovala s partnerem, který je hodně alergický a kočička tak zůstala s mými rodiči. Jenomže to už teď taky není možné a nikdo z rodiny si ji vzít nemůže. Není to jedna z těch koček, které přítulně vyskočí na klín každému. Naopak jí nějaký čas trvá, než si vybuduje důvěru k cizím lidem. Ale rozhodně není zlá. Když se přestane bát a "stydět", je to ta největší láska na světě. Potřebovala bych jí najít domov u zkušených chovatelů, kteří by stáli o sedmiletou kočičí dámu a měli na začátku spoustu trpělivosti. Neměli byste pro mě radu, nebo nevěděli o někom kdo by se něčemu takovému věnoval, popřípadě by měl nějaké další tipy, kam se obrátit? Nebo si myslíte, že přes klasický inzerát lze najít někoho, komu bych mohla v tomhle věřit? Mám ji hodně ráda a už jen tohle je pro mě poměrně náročný krok, který jsem oddalovala několik měsíců. Budu moc vděčná za jakoukoli reakci.
Děkuju vám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2019 21:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

.....pokud nemá PP, tak je více než pravděpodobné, že bude.........na druhou stranu já mám drobnější čičinu ragdolla s PP - kdy je po krycím kocourovi, který ač sám obrovský, dává drobnější koťata.........."chovatel" si jí nevezme, ale zkusila bych v inzerci nabídnout a volila bych nějakého staršího člověka nebo pár, kterým by taková číča vyhovovala - je to vždy sázka do loterie, naslibovat Vám mohou cokoli a realita může být úplně jiná.........tak hodně štěstí ve výběru nového majitele...........

30.8.2019 14:46
nataliezcz

XXX.XXX.228.228

Dobrý den, trpím už delší dobu alergií na kočky (nejedná se pouze o tu naší, ale o většinu se kterou jsem se setkala) a nezabírají na to ani prášky.. ráda bych to nějak vyřešila. Nemáte tu někdo zkušenost s esenciálními oleji? Dočetla jsem se, že mají pozitivní účinky na zklidnění alergie a docela tomu i věřím, když jsou to prakticky extrakty z bylinek. Našla jsem si na internetu tento https://www.alchymystique.cz/eshop/r-c , o kterém píšou, že má přesně ty účinky. Co si o tom myslíte? Případně jak jste to řešili vy? Mockrát děkuji

31.8.2019 17:10
fikovnice

XXX.XXX.135.131

nataliezcz napsal(a):
Dobrý den, trpím už delší dobu alergií na kočky (nejedná se pouze o tu naší, ale o většinu se kterou jsem se setkala) a nezabírají na to ani prášky.. ráda bych to nějak vyřešila. Nemáte tu někdo zkušenost s esenciálními oleji? Dočetla jsem se, že mají pozitivní účinky na zklidnění alergie a docela tomu i věřím, když jsou to prakticky extrakty z bylinek. Našla jsem si na internetu tento https://www.alchymystique.cz/eshop/r-c , o kterém píšou, že má přesně ty účinky. Co si o tom myslíte? Případně jak jste to řešili vy? Mockrát děkuji

Ač mnoho bylin je prokazatelně léčivých, nevěřím, že je fytofarmakum, které by Vás zbavilo alergie na kočky (mmch. jejich tělní sekrety patří mezi nejsilnější alergeny). Ale klidně se nechám překvapit novou informací... Jinak symptomaticky H1-antihistaminika - 2., ev. 3. generace - desloratadin, levocetirizin. Nevěřím totiž příliš ani desenzibilizující terapii. Ale to jsem já a mohou na věc být samozřejmě názory různé...

Přidejte reakci

Přidat smajlík