Mainská mývalí s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - CHS nabízí koťátka s PP, kocourky a kočičku...
16000 KčDobry den,chtela by jsem poradit Mam kocku prvorodicku,ktera moc nejevi zajem o kotata ma jich dve,ale stehuje je porad nekde jinde. Kotata jsou navic hladova tak jich prikrmuji kitty milk a to co dve hodiny ve dne i v noci. Kotata jdou mslicka je jim ctyri dny. Bojim se kdyz nebudu doma ,ze jich nekde schova a nevo se jim stane. Prosim vas muzete mi nekdo poradit co mam. Delat? Dekuji B.I.
Uživatel s deaktivovaným účtem
to, že je stěhuje patrně znamená, že stávající místo nepovažuje za bezpečné a vhodné.Proč přikrmuješ - ona u nich vůbec není? Nekojí? Problém může být i v tom, že se jim moc s.ereš do života, kočka nemá klid, tak ho hledá jinde.....
Lacori
napsal(a):
Vis co chtracko hovno vis.krmeni maji kvaltni pro maine coon.a klid ma.co si myslis zr s nema felam sakra i veterinar rekl ze nema kvslitni mleko.chytracko na co si hrajes?tobe muselo pochcipat plno kotat.a jo kocka nekoji a fost starej se o svoje
Že kočka nemá kvalitní mléko, veterinář diagnostikoval po telefonu? Nebo byl u vás doma a odebíral kočce vzorek mléka – to asi těžko, že. S kočkou jste k němu po porodu asi taky nejeli – pokud ano, to mohla být chyba, zásadní.
Lacori
napsal(a):
Vis co chtracko hovno vis.krmeni maji kvaltni pro maine coon.a klid ma.co si myslis zr s nema felam sakra i veterinar rekl ze nema kvslitni mleko.chytracko na co si hrajes?tobe muselo pochcipat plno kotat.a jo kocka nekoji a fost starej se o svoje
Chytračko..........
Jaké jste měla na základce známky z českého jazyka?
Lacori
napsal(a):
Mohla byste prosím napsat název krmení.
Btw. Krmení přímo pro mainku? Proč? Kočka jako kočka..........