Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2019 07:06
Lacori

XXX.XXX.40.189

Dobry den,chtela by jsem poradit Mam kocku prvorodicku,ktera moc nejevi zajem o kotata ma jich dve,ale stehuje je porad nekde jinde. Kotata jsou navic hladova tak jich prikrmuji kitty milk a to co dve hodiny ve dne i v noci. Kotata jdou mslicka je jim ctyri dny. Bojim se kdyz nebudu doma ,ze jich nekde schova a nevo se jim stane. Prosim vas muzete mi nekdo poradit co mam. Delat? Dekuji B.I.

14.2.2019 07:28
rapotacka11

XXX.XXX.79.4

Zavřete je v místnosti , ať mají klid a teplo.
Kočka má kvalitní výživu ?
Co znamená, že je zahrabe do písku ?
Do kočičího WC nebo někde venku ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2019 07:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

to, že je stěhuje patrně znamená, že stávající místo nepovažuje za bezpečné a vhodné.Proč přikrmuješ - ona u nich vůbec není? Nekojí? Problém může být i v tom, že se jim moc s.ereš do života, kočka nemá klid, tak ho hledá jinde.....

14.2.2019 07:37
Lacori

XXX.XXX.40.189

Jsou doma pelisek ma tam kde si ho vybrala sama.je u topeni a nikdo je nerusi.nemsm tady zadne deti.a opravdu do jeji toalety.zam jedno zahrabala a sla pro druhe.ja jsembzaslechla mnoukani tak jsem chodila no a tam sem jej nesla

14.2.2019 07:46
Lacori

XXX.XXX.40.189

Vis co chtracko hovno vis.krmeni maji kvaltni pro maine coon.a klid ma.co si myslis zr s nema felam sakra i veterinar rekl ze nema kvslitni mleko.chytracko na co si hrajes?tobe muselo pochcipat plno kotat.a jo kocka nekoji a fost starej se o svoje

14.2.2019 08:27
rapotacka11

XXX.XXX.79.4

- kvaltni pro maine coon

I maso ?
Bohatou a pestrou stravu, když má mít mléko.

14.2.2019 14:21
ladd

XXX.XXX.34.41

Lacori napsal(a):
Vis co chtracko hovno vis.krmeni maji kvaltni pro maine coon.a klid ma.co si myslis zr s nema felam sakra i veterinar rekl ze nema kvslitni mleko.chytracko na co si hrajes?tobe muselo pochcipat plno kotat.a jo kocka nekoji a fost starej se o svoje

Že kočka nemá kvalitní mléko, veterinář diagnostikoval po telefonu? Nebo byl u vás doma a odebíral kočce vzorek mléka – to asi těžko, že. S kočkou jste k němu po porodu asi taky nejeli – pokud ano, to mohla být chyba, zásadní.

14.2.2019 14:39
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.56.145

Lacori napsal(a):

Chytračko..........
Jaké jste měla na základce známky z českého jazyka?

14.2.2019 14:46
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.56.145

Lacori napsal(a):

Mohla byste prosím napsat název krmení.

Btw. Krmení přímo pro mainku? Proč? Kočka jako kočka..........

Přidejte reakci

Přidat smajlík