Mainská mývalí s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - CHS nabízí koťátka s PP, kocourky a kočičku...
16000 KčBeroun
XXX.XXX.48.22
Dobrý den,mám dotaz ohledně koťátka Mainská mývalí.
Máme 9měsíční kotě a zdá se nám,že se už dva měsíce drží na stejné váze 5kg.Jedná se o kocoura.Krmíme ho granulemi Purina one junior a Felix junior.Četla jsem mnoho článků ohledně růstu.
Jen jsem chtěla vědět,jestli to tak má být nebo děláme něco špatně.
Děkuji za odpověď
Tardis
XXX.XXX.247.63
My máme 8 měsíčnîho kocourka a má 4kg. Maiňáčci rostou zhruba do 2 - 3 let. Říkala mi to chovatelka. Jeho otec má cca 11kg a je opravdu mohutný, takže se nebojím, že by dal narostl. Jinak mainy potřebuji kvalitni stravu aby měly z čeho budovat svá mohutná tělíčka. Určitě bych dala pryč Felixe...omlouvám se, ale je to šrot. Stačí se podívat na složení. My krmime Orijen, Acana, N&D...kvalitni maso (lidská kvalita u řezníka) a konzervy Cosma, MAC’s, Falco, Líza...Princess...všechno co má vysoký obsah masa. Doporučuju se přidat na FB do skupiny “první kočičí výživová poradna”. Jinak kdybyste chtěla změnit krmivo na kvalitnější, musíte přecházet postupně. :)...nebo se poptejte i v mainích skupinách. Lidé vám pořadí. Pak už jen prostudovat složení, zvážit finance a je to. Jinak bych určitě nekupovala nic, kde je psané jakékoliv obilí (kočka není křeček) a taky nic kde je na prvním místě napsáno “vedlejší produkty živočišného původu”. U kvalitních granulek, které dodají vše co kočka potřebuje ke správnému vývoji je přesně napsane jaké maso a kolik % obsahuje, jestli je sušené, nebo čerstvé...atd. U mainy se opravdu nevyplatí šetřit na krmivu :)