Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2019 09:28
Hnojvo

XXX.XXX.164.213

Dobrý den,
Naší Mášeně pořád teče z nosu a při dýchání to viditelně překáží a prská to ven. Není to nic jako klasická rýma, žádný hnis, žádné nechutenství, oči má v pořádku, je aktivní, žere. Prostě prská ven průhlednou celkem zředěnou vodovatou tekutinu. Je to už na veterinu? Setkal jste se s tím někdo? Je to mladá kočka, kastrovaná, v srpnu ji bude rok. Děkuji za případné názory
Soukupová

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2019 13:28

Co znamená pořád? Jak dlouho?
Já, když se mi zvíře nějak nezdá, počkám den, dva (když to není nic akutního a vážného!), jestli to přejde a pokud nepřejde, jedu na veterinu nechat zvířátko prohlédnout. I kdyby to nebylo nic, já můžu být klidná, že to nic není a nebudu se po pár dnech divit třeba zhoršení stavu (a potom si vyčítat, že jsem nejela dřív).

20.7.2019 15:46
Hnojvo

XXX.XXX.164.213

Ono to není nijak hrozný jakože nemůže dýchat, prostě má jenom mokro u nosu. Jak dlouho nevím... Kočky jsou teď skoro pořád venku a domů nechodí takže jsem si toho nevšimla hned, možná měsíc? Nijak se to nehorší a stav nemění. Nevím co by s tím na vet udělala, chtěla jsem jen vědět jestli se to dá léčit doma a jestli to někdo zná

20.7.2019 16:04

No já právě jdu na vet i když mi kočka třeba jen z ničeho nic kýchá déle než den a nelepší se to samo. Právě, že vám mohou dát nějaké kapky na nachlazení, nebo něco na podporu imunity, případně vám alespoň řeknou, co jí je...já bych nic nepodceňovala...může to být nachlazení, nebo i horší problém...může tam mít třeba něco zapíchnutého, co se musí vyndat...cokoliv :D...proto právě chodím raději na prohlídku k odborníkovi, který zvíře prohlédne a řekne mi, co je špatně.

22.7.2019 00:40

Mame "venkovni" kocky, ktere navstevy veta nerady.
Pokud jde o nastuzeni - prska (bez zeleneho vytoku z nosu), tak je to jako lidska ryma...
Staci klid, teplo domova, vyvar z masa ke krmeni, zase klid a zase teplo domova.
Do tydne ok.
Pokud kocka prska dele + "zelene" + se ji kolem frnaku dela "zatka" = na veterinu...
Jistota je jistota...

...taky se dost pozna dle kozisku. Pokud neni kocka nemocna na "umreni" (clovek to obcas neodhadne...) - o kozich se stara. Jakmile ji je ouvej, zacne na to prdet a to je znameni, ze je vet treba....

Přidejte reakci

Přidat smajlík