Prvni mrouskani bez mnoukani?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Borka

27.9.2019 23:54
Borka

XXX.XXX.14.178

Dobry den, mam nalezene kote, odhadem veterinare cca 5 mesicu, vaha 2,5kg, (ma prezubene rezaky i spicaky). Muze takto male kote jiz mrouskat? Prekvapila me nahla zmena v chovani...stala se na par dni velmi agresivni (kousala a skrabala) a 2x se vykalela mimo zachudek, coz normalne nikdy nedela. Koukla jsem tedy na pochvu a mela ciry vytok, po hlazeni nad ocasem mela pochvu uplne vlhkou...rekla bych mrouskani, ale takto brzy a bez zvukovych projevu? Nijak vyrazneji nemnoukala. Nyni je opet sva a bez vytoku. Planuji kastraci, ale az tak za mesic...tohle me prekvapilo. Mate zkusenosti s takto rannym mrouskanim bez vyraznych zvukovych projevu kocky?

28.9.2019 14:29
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mám. Nikdy jsem kočičku neměla, takže jak poznat mrouskání jsem neřešila, říkala jsem si, že stejně budem kastrovat(i to měla ve smlouvě) vůbec jsme nepoznali, že mrouská, jen byla trochu přítulnější. Měla 6 měsíců a byla těhule Viděli jsme nějaké bříško(byla jinak jak vyžle) ale hned nás nenapadlo, že může mít kotě - koťata. Až za pár dní mi to nedalo, bylo to divné, tak jsme jeli na veterinu. Druhý den jsme kastrovali Ona byla venkovní.

Borka

28.9.2019 15:16
Borka

XXX.XXX.14.178

No ona je prave taky venkovni...ale na kastraci i mrouskani mne prisla zatim mala. Jeste jsem se docetla, ze pokud dojde k pareni, tak kocky ani pak uz pri mrouskani nemnoukaji, ze kdyz kocoura nasly, tak uz mnoukanim nehledaji kocoura k pareni...nezbyva nez se vydat k veterinari a kastraci uspisit. Sousedi maji nekastrovaneho kocoura...

Přidejte reakci

Přidat smajlík