Písek v močovém měchýři

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2019 18:08
Walldawa

XXX.XXX.137.243

Může mi někdo poradit jaké kapsičky mám kupovat. Dieta je jasná, uro. Ale musím nějaké šťavnaté kapsičky v kterých se dají rozpouštět prášky. Děkuji

21.10.2019 20:08
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Walldawa napsal(a):
Může mi někdo poradit jaké kapsičky mám kupovat. Dieta je jasná, uro. Ale musím nějaké šťavnaté kapsičky v kterých se dají rozpouštět prášky. Děkuji

Promiňte, neporadím, nevím, ale nedalo mi to...máte naši Gucci Máme už druhou(Gucci II.) takovou stejnou

21.10.2019 21:42
Walldawa

XXX.XXX.137.243

To je už náš Marcus Aurelius. Před dvěma měsíci jsme ho adoptovali a začal nám marodít. Kapsičky už jsem v Zoohitu našla. Měsíc už se léčí. Před měsícem jsme byli u vet., dostal antibiotika a dnes znova. Nechce se to lepší.

22.10.2019 07:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

A můžete popsat problém? Chodí sem i lékaři a veterináři, tak by třeba poradili i s léčbou...

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2019 08:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka napsal(a):
A můžete popsat problém? Chodí sem i lékaři a veterináři, tak by třeba poradili i s léčbou...

Také se přimlouvám za další informace. ATB na močový písek se mi úplně nezdají...

22.10.2019 09:49
Walldawa

XXX.XXX.137.243

Konce srpna jsme Markuse adoptovali Markus chodil často čůrat, do záchůdku i okolo. Až jsem si všimla na dlažbě, že je moč růžová. Ráno vždy dost kňoural. Ráno první čůrání, tak ho to asi hodně bolelo. Po 14ti denní adopci jsme hned vyrazili k vet. Je vždy dost vystresovaný, do přenosky se mu vůbec nechce. Vet dělal sono a zjistil hodně písku v močovém měchýři.vyšetření moči potvrdilo zánět. Dostal antibiotika po 12ti hodinách. Dietu RC urinary s/o, a Cythopen. Včera jsme byli na kontrole, žádný velký pokrok. Zase atibitika. Za 8 dní na kontrolu. Naštěstí žere a dost pije. S vet jsem spokojená. Jen jsem chtěla radu na ty šťavnaté kapsičky, ale ty se mi už podařily vyhledat na Zoohit. Pokud se ten močák sám nevyčistí, musel by Markus na operaci. Je mi ho moc líto, je vidět, že trpí.

22.10.2019 11:18
fikovnice

XXX.XXX.135.107

Walldawa napsal(a):
To je už náš Marcus Aurelius. Před dvěma měsíci jsme ho adoptovali a začal nám marodít. Kapsičky už jsem v Zoohitu našla. Měsíc už se léčí. Před měsícem jsme byli u vet., dostal antibiotika a dnes znova. Nechce se to lepší.

Jéé, Marca Aurelia měli v jednom depozitu - dávali tam kočkám ušlechtilá a literární jména... Nejsem si úplně jistá, ale mám pocit, že můj nejmilovanější kocour se tam původně jmenoval Romeo...

A pak jsem od nich měla Deana. Ale jen asi 48hod, prodali mi jej již s rozjetou FIPkou...

Přidejte reakci

Přidat smajlík