Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2019 12:17
KIMBO

XXX.XXX.40.223

Dobrý den, chtěla bych poradit. Mám 6ti leteho kocoura. Když si jdu lehnout vecer tak on začne skrabat na skříň. Nechala bych ho i skrabat ale mám pokoj s dcerou 15ti měsíční kterou mi tímhle neustále budí. Samozřejme když se zvednu a sednu si ke stolu kocour si lehne a spí. Vždyť si může lehnout do postele. A v klidu by jsme spali všichni. Kocour je vykastrovany a žijeme v bytě 60m čtverečních... Má skrabadlo, pelíšek, hračky prostě vše co potřebuje. Žili jsme asi tři měsíce ve velkém domě dělal to i tam takže problém asi není v prostoru který by neměl. Přes den pořád spí když si sním chci hrát tak mě ignoruje prostě spí... Mám ho hrozně ráda takze ho nechci dávat do útulku nebo k někomu cizímu který by ho za tohle vyhodil, věřím že se určitě najde nějaké řešení. Ráda bych se už vyspala

30.10.2019 12:51
Jackousek

XXX.XXX.219.4

Dobrý den, s tímto jsem se ještě nesetkala, ale myslím si, že kocour žárlí na miminko a vyžaduje Vaši pozornost. Nemůžete mu jeho oblíbené místo na spaní (třeba pelíšek) přesunout ke skříni kde škrábe? Třeba je mu postel už moc malá

30.10.2019 13:00
KIMBO

XXX.XXX.44.44

Dobrý den, děkuji za radu. Teď jsem kocourovi naordinovala jen jednou denně jídlo. Takhle měl pořád jistý přísun granulí přes den. Dvě noci po sobě byl klid. Po celém bytě jsem nechala otevřené všechny dveře a skříně přišel a lehl si do postele a spal.

30.10.2019 13:19
Jackousek

XXX.XXX.219.4

tak to je super, gratuluji!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2019 13:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

kočka jí x-krát denně, ne jednou!

jinak, některé mé kočky škrábou na skříň také, prostě chtějí do ní, na tom nic divného nevidím

30.10.2019 14:01
KIMBO

XXX.XXX.44.44

Je to zvláštní ale skříně sem otevírala už dřív a stejně na dveře od skříně skrabal...a nevlezl do ní takže to nebyl ten důvod proč škrábe . Ted kdyz se večer nají tak si lehne a spí.. Asi na tom něco bude.. A hlavně já jsem denně spala 5hodin ne v noci ale denně.. A už jsem opravdu byla vyčerpaná za tu dobu co to dělá a ještě do toho se starat sama rok o dítě to je palici..takze už sem musela začít s trochou tvrdší výchovou..

Přidejte reakci

Přidat smajlík