mainská mývalí koťátka s PP k rezervaci

Prodám Mainskou mývalí kočku - Celý vrh V bude hledat své nové majitele. Je...
19000 KčDobrý den, chtěla bych poradit. Mám 6ti leteho kocoura. Když si jdu lehnout vecer tak on začne skrabat na skříň. Nechala bych ho i skrabat ale mám pokoj s dcerou 15ti měsíční kterou mi tímhle neustále budí. Samozřejme když se zvednu a sednu si ke stolu kocour si lehne a spí. Vždyť si může lehnout do postele. A v klidu by jsme spali všichni. Kocour je vykastrovany a žijeme v bytě 60m čtverečních... Má skrabadlo, pelíšek, hračky prostě vše co potřebuje. Žili jsme asi tři měsíce ve velkém domě dělal to i tam takže problém asi není v prostoru který by neměl. Přes den pořád spí když si sním chci hrát tak mě ignoruje prostě spí... Mám ho hrozně ráda takze ho nechci dávat do útulku nebo k někomu cizímu který by ho za tohle vyhodil, věřím že se určitě najde nějaké řešení. Ráda bych se už vyspala
Uživatel s deaktivovaným účtem
kočka jí x-krát denně, ne jednou!
jinak, některé mé kočky škrábou na skříň také, prostě chtějí do ní, na tom nic divného nevidím
Je to zvláštní ale skříně sem otevírala už dřív a stejně na dveře od skříně skrabal...a nevlezl do ní takže to nebyl ten důvod proč škrábe . Ted kdyz se večer nají tak si lehne a spí.. Asi na tom něco bude.. A hlavně já jsem denně spala 5hodin ne v noci ale denně.. A už jsem opravdu byla vyčerpaná za tu dobu co to dělá a ještě do toho se starat sama rok o dítě to je palici..takze už sem musela začít s trochou tvrdší výchovou..