Bengálský kocourek s PP do chovu

Prodám Bengálskou kočku - CHS Rascalbengal nabízí bengálského kocourka ve z...
Dohodou
Dobrý den,
máte prosím někdo osobní zkušenosti s převozem Vaší kočky v letadle? Četla jsem tady vlákno z roku 2004, ale myslím, že zkušeností stále přibývá, protože lidé už více cestují se svými mazlíky. Jde mi o osobní zkušenosti. Informace z leteckých společností si zjistím.
Děkuji za odpovědi
Bez problémů, cestovala jsem s přestupem - 6 hodin do Istanbulu, tam dvě hodiny pauza a pak z Istanbulu cca 2 hodiny do Prahy, celkem tedy 10 hodin. Vezla jsem si asi pětiměsíční kotě, v kabině na klíně. Dokonce jsem ani neměla air-approved tašku, jenom kabelu s nepropustným dnem. Kotě celou cestu bez nějaké medikace (myslím na zklidnění), spalo mi na klíně i na letišti v Istanbulu jako dudek.
Takže za mě OK. Pokud víte, že je kočka nervák, tak je asi lepší se poradit s vetem na nějaké medikaci.
Počítat s tím, že je to časově náročnější, vzít si s sebou dost podložek a kapesníčků pro případ nehody (abyste neotravovala spolucestující zápachem) a něco málo k jídlu, samozřejmě podle toho, jak dlouho letíte.
Vůbec bych si netroufnula. Náš předchozí briťák dělal v autě v přepravce strašný virvál, celou dobu mňoukal a dost hlasitě a škrábal do přepravky. Nedovedu si vůbec představit, co bych dělala, kdyby mi to třeba kočka, která byla doteď klidná, začala v tom letadle dělat, protože člověk předem prostě nikdy neví.
No, ta samá kočka, se kterou jsem cestovala 10 hodin, dneska taky málem zboří přepravku, když jedeme 20 minut k vetovi... ono je to hodně individuální, při té dlouhé cestě kočka (cestuje-li v kabině, čili není odbavená, to bych nepodstoupila) získá tolik vjemům, že se "utahá" raz dva...
Čímž nechci tvrdit, že cesta letadlem je pro kočku něco echt přijemného, ale dá se to zvládnout...