Ragdoll kotě-kocourek

Prodám Ragdolla - Ragdoll kocourek ve zbarvení blue mitted z testovaného ch...
23000 Kč
Dobri deň potrebujem poradiť zadovážili sme si do chovu mladého kocura 10 m no naša mačacia slečna ho nechce priať bijeho už sú spolu 2 týždne je to trosku lepšie znesú sa na vzdialenosť 1,5m predtým to bolo 10 m
No dnešok to vyzerá tak že Mačka by sa aj chcela kamarátiť ale kocúr siči tak to skončí zase len bitkov keď idu k sebe majú útočne postoje
Ako ich môžem skamarátiť ?
Zakúpili zme aj feliway friend ten mame zatiaľ 3 dni no zatiaľ bez výsledku zakúpili zme aj catnip v spreji to zatiaľ majú nastriekane deň no zatiaľ zatiaľ aj to bez účinku
Môže byt problem bitiek aj to že mačička je V2 týždni kotnosti noví kocúr neni otec za info ďakujem
- bije ho
- problém bitek
Kočky si chrání své území, vetřelce vyhání.
Je třeba se tomu věnovat , hlídat, korigovat!
Dát tomu čas
a nenechat je, aby se napadaly!
Pomalu zvykat.
Může to trvat dlouho.
https://www.youtube.com/watch?v=LCwR7sP05To
Aha.
Vy
musíte konfliktům předcházet.
Ještě, kdy dát kotě od matky.
https://www.modrykocour.cz/kockoklipy/kockoklip-v-jakem-veku-je-mozne-odebrat-kote
Já poradím to stejné, co "Rapotačka". Chce to především čas! A pozor - někdy si kočky nesednou NIKDY!!! Prostě jste kočce přinesli domů vetřelce, navíc to není žádné malé kotě, ale pomalu dospělec. Jak s kastrací? Obě zvířata jsou kastrovaná?
A ještě OT věc: Nechcete nechat opravit nadpis na "Nový kocúr"? Teda slovenskou gramatiku neovládám, ale strašně mě to bije do očí!
Jeana12
XXX.XXX.246.217
fikovnice
napsal(a):
Já poradím to stejné, co "Rapotačka". Chce to především čas! A pozor - někdy si kočky nesednou NIKDY!!! Prostě jste kočce přinesli domů vetřelce, navíc to není žádné malé kotě, ale pomalu dospělec. Jak s kastrací? Obě zvířata jsou kastrovaná?
A ještě OT věc: Nechcete nechat opravit nadpis na "Nový kocúr"? Teda slovenskou gramatiku neovládám, ale strašně mě to bije do očí!
Píše, že si ho pořídili do chovu, těžko bude tedy kastrovaný.