Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2020 08:36
sharkynos

XXX.XXX.121.57

Dobri deň potrebujem poradiť zadovážili sme si do chovu mladého kocura 10 m no naša mačacia slečna ho nechce priať bijeho už sú spolu 2 týždne je to trosku lepšie znesú sa na vzdialenosť 1,5m predtým to bolo 10 m
No dnešok to vyzerá tak že Mačka by sa aj chcela kamarátiť ale kocúr siči tak to skončí zase len bitkov keď idu k sebe majú útočne postoje
Ako ich môžem skamarátiť ?
Zakúpili zme aj feliway friend ten mame zatiaľ 3 dni no zatiaľ bez výsledku zakúpili zme aj catnip v spreji to zatiaľ majú nastriekane deň no zatiaľ zatiaľ aj to bez účinku

Môže byt problem bitiek aj to že mačička je V2 týždni kotnosti noví kocúr neni otec za info ďakujem

16.2.2020 09:01
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

- bije ho
- problém bitek

Kočky si chrání své území, vetřelce vyhání.
Je třeba se tomu věnovat , hlídat, korigovat!
Dát tomu čas
a nenechat je, aby se napadaly!
Pomalu zvykat.
Může to trvat dlouho.

https://www.youtube.com/watch?v=LCwR7sP05To

16.2.2020 09:14
sharkynos

XXX.XXX.121.57

Ďakujem za radu samozrejme že ich nenechám sa bit večer zme ich nechali behat o 1 má zobudili hlasno som na nich zreval a oddelil mačku som potom zavrel do vedľajšej izby

16.2.2020 09:16
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

Aha.
Vy
musíte konfliktům předcházet.

Ještě, kdy dát kotě od matky.
https://www.modrykocour.cz/kockoklipy/kockoklip-v-jakem-veku-je-mozne-odebrat-kote

16.2.2020 09:31
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Já poradím to stejné, co "Rapotačka". Chce to především čas! A pozor - někdy si kočky nesednou NIKDY!!! Prostě jste kočce přinesli domů vetřelce, navíc to není žádné malé kotě, ale pomalu dospělec. Jak s kastrací? Obě zvířata jsou kastrovaná?

A ještě OT věc: Nechcete nechat opravit nadpis na "Nový kocúr"? Teda slovenskou gramatiku neovládám, ale strašně mě to bije do očí!

Jeana12

16.2.2020 09:47
Jeana12

XXX.XXX.246.217

fikovnice napsal(a):
Já poradím to stejné, co "Rapotačka". Chce to především čas! A pozor - někdy si kočky nesednou NIKDY!!! Prostě jste kočce přinesli domů vetřelce, navíc to není žádné malé kotě, ale pomalu dospělec. Jak s kastrací? Obě zvířata jsou kastrovaná?

A ještě OT věc: Nechcete nechat opravit nadpis na "Nový kocúr"? Teda slovenskou gramatiku neovládám, ale strašně mě to bije do očí!

Píše, že si ho pořídili do chovu, těžko bude tedy kastrovaný.

16.2.2020 11:10
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Jeana12 napsal(a):
Píše, že si ho pořídili do chovu, těžko bude tedy kastrovaný.

Tak to pardon, četla jsem příliš rychle a nepozorně...

16.2.2020 11:15
sharkynos

XXX.XXX.121.57

Ďakujem za rady dám im teda čas no ak sa nám mačka okoti tak moc spolu nebudú za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafyk

16.2.2020 11:17
fikovnice

XXX.XXX.134.179

sharkynos napsal(a):
Ďakujem za rady dám im teda čas no ak sa nám mačka okoti tak moc spolu nebudú za pravopis sa ospravedlňujem som disgrafyk

Jasně, chápu. Tak hlavně, ať to dobře u vás dopadne!

Přidejte reakci

Přidat smajlík