Habešská koťata s PP

Prodám Habešskou kočku - Chovatelská stanici Z Kláštera,prodá krásná a mazl...
DohodouDobrý den, mám kotě staré 3 měsíce. A když jsem si ji přivezl 2 dny na zpět 5.6. Tak začala chvilkami přivírat jedno oko ale jen trošku vypadalo to spíše jak tik. Ale teďka už jej přivírá úplně jakoby mrká jedním okem. Nesetkal se s tím někdo? Teďka jedu pro ocuflasch tak uvidím, ale kdyby někdo věděl co přesně s tím tak by to bylo lepší.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Viktor1
napsal(a):
Dobrý den, mám kotě staré 3 měsíce. A když jsem si ji přivezl 2 dny na zpět 5.6. Tak začala chvilkami přivírat jedno oko ale jen trošku vypadalo to spíše jak tik. Ale teďka už jej přivírá úplně jakoby mrká jedním okem. Nesetkal se s tím někdo? Teďka jedu pro ocuflasch tak uvidím, ale kdyby někdo věděl co přesně s tím tak by to bylo lepší.
Setkala, když měl můj kocour chlamydie. Tenkrát nestačila ani ATB, pomohl až Maxitrol.
U nás takhle začal zánět spojivek...Kocour přivíral oko asi dva dny, potom začalo slzet a tvořily se hodně ospalky. Dostali jsme na to u vetky mastičku. Nemusí to být nic, ale zároveň to může být cokoliv...Každopádně bych si netroufla do oka kapat nic, co mi nedal/neporadil přímo veterinář...prý i ta borová voda je špatně a může podráždit oko ještě víc (což jsem třeba dřív netušila).
napsal(a):
U nás takhle začal zánět spojivek...Kocour přivíral oko asi dva dny, potom začalo slzet a tvořily se hodně ospalky. Dostali jsme na to u vetky mastičku. Nemusí to být nic, ale zároveň to může být cokoliv...Každopádně bych si netroufla do oka kapat nic, co mi nedal/neporadil přímo veterinář...prý i ta borová voda je špatně a může podráždit oko ještě víc (což jsem třeba dřív netušila).
Přesně tak, s očima si raději nehrajte a nezkoušejte samo domo léčbu. Za ty komplikace to nestojí. Pokud vám na zvířeti záleží, veterinář.
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!