Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2020 12:38
Viktor1

XXX.XXX.1.20

Dobrý den, mám kotě staré 3 měsíce. A když jsem si ji přivezl 2 dny na zpět 5.6. Tak začala chvilkami přivírat jedno oko ale jen trošku vypadalo to spíše jak tik. Ale teďka už jej přivírá úplně jakoby mrká jedním okem. Nesetkal se s tím někdo? Teďka jedu pro ocuflasch tak uvidím, ale kdyby někdo věděl co přesně s tím tak by to bylo lepší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.6.2020 16:24

Viktor1 napsal(a):
Dobrý den, mám kotě staré 3 měsíce. A když jsem si ji přivezl 2 dny na zpět 5.6. Tak začala chvilkami přivírat jedno oko ale jen trošku vypadalo to spíše jak tik. Ale teďka už jej přivírá úplně jakoby mrká jedním okem. Nesetkal se s tím někdo? Teďka jedu pro ocuflasch tak uvidím, ale kdyby někdo věděl co přesně s tím tak by to bylo lepší.

Setkala, když měl můj kocour chlamydie. Tenkrát nestačila ani ATB, pomohl až Maxitrol.

7.6.2020 20:17

U nás takhle začal zánět spojivek...Kocour přivíral oko asi dva dny, potom začalo slzet a tvořily se hodně ospalky. Dostali jsme na to u vetky mastičku. Nemusí to být nic, ale zároveň to může být cokoliv...Každopádně bych si netroufla do oka kapat nic, co mi nedal/neporadil přímo veterinář...prý i ta borová voda je špatně a může podráždit oko ještě víc (což jsem třeba dřív netušila).

8.6.2020 08:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
U nás takhle začal zánět spojivek...Kocour přivíral oko asi dva dny, potom začalo slzet a tvořily se hodně ospalky. Dostali jsme na to u vetky mastičku. Nemusí to být nic, ale zároveň to může být cokoliv...Každopádně bych si netroufla do oka kapat nic, co mi nedal/neporadil přímo veterinář...prý i ta borová voda je špatně a může podráždit oko ještě víc (což jsem třeba dřív netušila).

Přesně tak, s očima si raději nehrajte a nezkoušejte samo domo léčbu. Za ty komplikace to nestojí. Pokud vám na zvířeti záleží, veterinář.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík