Mainský mývalí kocourek s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - Pro velmi přátelského mainského mývalího koc...
20000 Kčsirotek
XXX.XXX.85.254
Dobrý den,
máme dvě mainské mývalí kočky. První jsme si pořídili kocourka, ale máme časově náročnou práci, tak jsme mu pořídili kočičku ve stejném věku. Krásně spolu vychází a oba jsou kastrovaní. Problém je pouze s kočkou. Už skoro od začátku, co jí máme několikrát denně chytí amok, začne strašně ,,vrkat'' a šíleně škrábe na vchodové dveře nebo dokonce na zeď. A má opravdu výdrž. Kvůli tomuto je na noc musíme zavírat v obýváku, abychom se vyspali. Tam je v klidu a celou noc o ní nevíme, ale je mi jich líto a nechci je donekonečna zavírat. Od koťátka jsou oba pouze v bytě, tak se mi moc nezdá, že by najednou jen chtěla ven. Hrajeme si s nimi, mají vysoký kočičí strom a velký byt na běhání.
Máte, prosím, někdo nějaké rady čím by to mohlo být a co změnit?
Předem děkuji za cokoliv, už jsme zoufalí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Archie213
napsal(a):
Napadá mě, že si vyžaduje vaši pozornost. Zkuste si s ní pohrát/pohladit, když začne škrábat.
Je mi teda líto vaší zdi a dveří
Spíš chce ven. Má kámoše, tak si myslím, že vyžadováním pozornosti to nebude.
sirotek
XXX.XXX.118.228
Zkoušela jsem si s ní jít hrát nebo jí mazlit, ale vždycky uteče a schová se. Je to jako by jí bavilo mě provokovat. Možná se nudí, tak to bere jako hru.
Ven ji bohužel pustit nemůžu, protože bydlíme přímo u frekventované silnice..
Uživatel s deaktivovaným účtem
sirotek
napsal(a):
Zkoušela jsem si s ní jít hrát nebo jí mazlit, ale vždycky uteče a schová se. Je to jako by jí bavilo mě provokovat. Možná se nudí, tak to bere jako hru.
Ven ji bohužel pustit nemůžu, protože bydlíme přímo u frekventované silnice..
Rozumím, ale to na věci nic nemění - chce ven. Leda naučit na kšíry, ale to každá kočka nezvládne.