Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lenka2010

28.10.2020 12:37
Lenka2010

XXX.XXX.64.27

Dobrý den,
máme 3 měsíční kotě a zdá se mi že má větší bříško než normální koťata.Uz druhý den má průjem lehce s krví.O aktivitu ale jeví zájem, normálně žere.
Muže to mít z toho že pomalu prechazime na jinou značku granulí než mela původní majitelka kotěte?

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.10.2020 13:02

Lenka2010 napsal(a):
Dobrý den,
máme 3 měsíční kotě a zdá se mi že má větší bříško než normální koťata.Uz druhý den má průjem lehce s krví.O aktivitu ale jeví zájem, normálně žere.
Muže to mít z toho že pomalu prechazime na jinou značku granulí než mela původní majitelka kotěte?

Spíš ne, ze změny granulí nebude průjem s krví. Je odčervené?

28.10.2020 13:33

je zvláštní, že bříška si všímáte, ale průjem s krví vás nechává ledově klidnou.

Lenka2010

28.10.2020 14:07
Lenka2010

XXX.XXX.64.27

Toto je rada k čemu ? 🤦🏼‍♀️Já tady opravdu nestojím o nejapné poznámky...Myslíte milá Bodlinko že kdyby mě to nechávalo ledove klidnou že bych to tam vůbec zmiňovala ? A ano odčerveny je.Ja myslela že toto je stránka kde vám lidi pomohou jestliže už mají stimto třeba nějaký zkušenosti.Přeji Hezky den 😊

28.10.2020 17:51

Lenka2010 napsal(a):
Toto je rada k čemu ? 🤦🏼‍♀️Já tady opravdu nestojím o nejapné poznámky...Myslíte milá Bodlinko že kdyby mě to nechávalo ledove klidnou že bych to tam vůbec zmiňovala ? A ano odčerveny je.Ja myslela že toto je stránka kde vám lidi pomohou jestliže už mají stimto třeba nějaký zkušenosti.Přeji Hezky den 😊

zkušenost je taková, že s krvavým průjmem se už obvykle jezdí k veterináři a je úplně jedno, jestli je u toho bříško malé nebo velké.

28.10.2020 19:01
mirči

XXX.XXX.52.160

Určite by som vo vašom prípade navštívil veterinára. To nafúknuté bruško a krvavá hnačka môžu byť spôsobené aj kokcidiózou. https://everymancars.com/sk/254-feline-coccidiosis-a-cause-of-bloody-stool-and-diarrhea-in-cats.html

Přidejte reakci

Přidat smajlík