Koťata Ragdoll s průkazem původu

Prodám Ragdolla - Chovná stanice Daisy, CZ hledá nové milující rodiny pro k...
20000 KčLenka2010
XXX.XXX.64.27
Dobrý den,
máme 3 měsíční kotě a zdá se mi že má větší bříško než normální koťata.Uz druhý den má průjem lehce s krví.O aktivitu ale jeví zájem, normálně žere.
Muže to mít z toho že pomalu prechazime na jinou značku granulí než mela původní majitelka kotěte?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Lenka2010
napsal(a):
Dobrý den,
máme 3 měsíční kotě a zdá se mi že má větší bříško než normální koťata.Uz druhý den má průjem lehce s krví.O aktivitu ale jeví zájem, normálně žere.
Muže to mít z toho že pomalu prechazime na jinou značku granulí než mela původní majitelka kotěte?
Spíš ne, ze změny granulí nebude průjem s krví. Je odčervené?
je zvláštní, že bříška si všímáte, ale průjem s krví vás nechává ledově klidnou.
Lenka2010
XXX.XXX.64.27
Toto je rada k čemu ? 🤦🏼♀️Já tady opravdu nestojím o nejapné poznámky...Myslíte milá Bodlinko že kdyby mě to nechávalo ledove klidnou že bych to tam vůbec zmiňovala ? A ano odčerveny je.Ja myslela že toto je stránka kde vám lidi pomohou jestliže už mají stimto třeba nějaký zkušenosti.Přeji Hezky den 😊
Lenka2010
napsal(a):
Toto je rada k čemu ? 🤦🏼♀️Já tady opravdu nestojím o nejapné poznámky...Myslíte milá Bodlinko že kdyby mě to nechávalo ledove klidnou že bych to tam vůbec zmiňovala ? A ano odčerveny je.Ja myslela že toto je stránka kde vám lidi pomohou jestliže už mají stimto třeba nějaký zkušenosti.Přeji Hezky den 😊
zkušenost je taková, že s krvavým průjmem se už obvykle jezdí k veterináři a je úplně jedno, jestli je u toho bříško malé nebo velké.
Určite by som vo vašom prípade navštívil veterinára. To nafúknuté bruško a krvavá hnačka môžu byť spôsobené aj kokcidiózou. https://everymancars.com/sk/254-feline-coccidiosis-a-cause-of-bloody-stool-and-diarrhea-in-cats.html