Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Peladom

30.10.2020 18:09
Peladom

XXX.XXX.122.222

Ahoj, chci se zeptat...
Naše kotě mělo blechy, veterinář ho pomocí pipety odblesil a zároveň odčervil, že za 12 hod. bude odblesene. Je to 3dny a pořád vidím v pelíšku vajíčka a trus... Tak nevím, jestli se z kočičky ještě dosypavaji starší nebo pořád má blechy,? Máte někdo zkušenosti s tímto?? Jinak v kožichu jsem blechu neviděla, ale je hodně chlupaté.

Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2020 18:36

Peladom napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat...
Naše kotě mělo blechy, veterinář ho pomocí pipety odblesil a zároveň odčervil, že za 12 hod. bude odblesene. Je to 3dny a pořád vidím v pelíšku vajíčka a trus... Tak nevím, jestli se z kočičky ještě dosypavaji starší nebo pořád má blechy,? Máte někdo zkušenosti s tímto?? Jinak v kožichu jsem blechu neviděla, ale je hodně chlupaté.

Děkuji.

Vy fakt vidíte bleší vajíčka pouhým okem? Co znamená "se z kočičky ještě dosypavaji starší"? Co to bylo za pipetu? Myslím název.

Peladom

30.10.2020 18:49
Peladom

XXX.XXX.122.222

Ano, vidím na tmavé látce v pelechu pidi bílé kuličky, vět mi říkala, že to jsou vajíčka. Název nevím,bohužel. Stejně tak vidím blesi trus.

31.10.2020 11:50

Peladom napsal(a):
Ano, vidím na tmavé látce v pelechu pidi bílé kuličky, vět mi říkala, že to jsou vajíčka. Název nevím,bohužel. Stejně tak vidím blesi trus.

Bleší trus je vidět. Pidi kuličky na tmavém podkladu - když máte dobré oko, tak vajíčka cca 0,5 mm můžete vidět taky. Název pipety - ne všechny fungují i na vnitřní parazity. Ale vypadá to, že váš vet ví, o čem mluví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík