Ůmrtí koťete po tablete na odčervení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2021 21:42
Pitbulin

XXX.XXX.228.221

Dobrý den,

poprosím o vaše znalosti a zkušenosti z oblasti odčervování koček ve stáří zhruba 3 měsíců v tomto případě samička,kočička se k nám zatoulala zhruba pět dní před svou smrtí na první pohled vypadala velmi dobře, po podání nějaké tablety na odčervení pravděpodobně od veterináře,(bohužel jsem se ke kočičce dostal já osobně den před její smrtí) a mnoho znalostí bohužel v této oblasti nemám,přesněji řečeno kočička přišla k domu rodičů mé současné přítelkyně,k nám se dostala až den před tím než umřela už ve špatném stavu, kočička po tabletě na odčervení snědla pravděpodobně kus myši co ulovila,poté nastalo zvracení žluté husté tekutiny bez průjmu,stolici měla ještě pevnou 1x,vůbec nechtěla pít ani jíst další den ráno už jí veterinář (u toho jsem taky nebyl) píchl injekci na uspání,prý už nebyla jiná možnost.
Tolik můj chaotický popis,případně co vím na dotaz doplním. Veterinář zmínil prý že mezi kočkami teď jedou taky nějaké nemoci. Prosím o tipy co vše mohlo být špatně.

14.1.2021 08:11
mirči

XXX.XXX.80.118

Otrava ? Ľudia ponúkajú myšiam a potkanom rôzne návnady. Tá ulovená myš mohla relatívne takúto návnadu zožrať a tým byť aj ľahkou korysťou pre vašu mačku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2021 08:37

panleukopenie.

14.1.2021 11:12
Pitbulin

XXX.XXX.228.221

To máte pravdu to je celkem pravděpodobné. Děkuji za odezvu :-)

14.1.2021 11:16
Pitbulin

XXX.XXX.228.221

Právě jsem to přečetl na wikipedii o co jde,ale nezapadá do toho ten průjem ten vůbec neměla večer den před tím než umřela ještě vykadila pevný exkrement.

14.1.2021 11:52

Pitbulin napsal(a):
Právě jsem to přečetl na wikipedii o co jde,ale nezapadá do toho ten průjem ten vůbec neměla večer den před tím než umřela ještě vykadila pevný exkrement.

on panleukopenie začíná zvracením a toho průjmu se ta kočka nemusí vůbec dožít.

14.1.2021 12:01
Pitbulin

XXX.XXX.228.221

Aha,děkuji za odezvu :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík