Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2021 16:14
jan0000

XXX.XXX.31.1

Dobrý den, chci se zeptat mame doma 2 rocniho kocoura britske modre kocky a je vykastrovany chceme si poridit kotatko Ragdoll a chci se zeptat zda je lepsi si poridit k prvnimu kocourovi kocku nebo kocoura dekuji za rady

14.1.2021 16:55
deauville

XXX.XXX.46.69

jan0000 napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat mame doma 2 rocniho kocoura britske modre kocky a je vykastrovany chceme si poridit kotatko Ragdoll a chci se zeptat zda je lepsi si poridit k prvnimu kocourovi kocku nebo kocoura dekuji za rady

V zásadě lépe fungují páry kocour + kočka než kocour + kocour, ale Váš kocourek je ještě mladý a uvítá jakéhokoliv společníka, čili ve Vašem případě je to vcelku jedno.

Spíš bych řešila povahu - jestli je spíše bojácný, bude za společníka vhodnější sebevědomý, ale ne příliš dominantní jedinec, a naopak, jestli je Váš kocourek hodně dominantní, budete potřebovat zvíře, které se ho nebude bát...

14.1.2021 20:56
jan0000

XXX.XXX.31.1

Ten nas kocourek je porad doma a je klidne povahy .

15.1.2021 07:21
deauville

XXX.XXX.146.108

V tom případě nevybírejte podle pohlaví, ale podle temperamentu:-) Ideálně zvíře také klidné povahy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.1.2021 09:19

. .ragdillové vcelku klidní jsou, hlavně neagresivní....vybrala bych kočicku a hlavně s PP.....

15.1.2021 10:17
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
. .ragdillové vcelku klidní jsou, hlavně neagresivní....vybrala bych kočicku a hlavně s PP.....

Já taky, jdu vždycky do opačného pohlaví, snažím se spíš problémům předcházet, než pak řešit. Zatím se mi to vždycky vyplatilo. Krom u psů, tam mám dva kluky...a vždycky budu mít, feny povahově moc nemusím.

15.1.2021 12:00

lesnížínka napsal(a):
Já taky, jdu vždycky do opačného pohlaví, snažím se spíš problémům předcházet, než pak řešit. Zatím se mi to vždycky vyplatilo. Krom u psů, tam mám dva kluky...a vždycky budu mít, feny povahově moc nemusím.

....buď kočka x kocour nebo kocka x kocka, do dvou kocourů bych nesla i kdyz to můze fungovat....

15.1.2021 13:02

mám takové trvalé přání - aby každý další příchozí živočišného druhu kočka domácí byla holčička kočička buchtička ........
...a přišel zloprcek Albert

15.1.2021 14:03
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

mám takové trvalé přání - aby každý další příchozí živočišného druhu kočka domácí byla holčička kočička buchtička ........
...a přišel zloprcek Albert

15.1.2021 16:45

....buď kočka x kocour nebo kocka x kocka, do dvou kocourů bych nesla i kdyz to můze fungovat....

Mám 2 domácí kocoury (samozřejmě kastrované) a funguje to. Starší dokonce omládnul. Je to kus od kusu.

15.1.2021 20:32

Mám 2 domácí kocoury (samozřejmě kastrované) a funguje to. Starší dokonce omládnul. Je to kus od kusu.

..samozřejmě...ale ja bych za sebe volila kočka x kocour....fakt to musi každý jak to intuitivně cití.....

15.1.2021 21:55
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kočka není pes a nežije ve smečkách. Pokud smečka, je to smečka samic s jedním samcem(lvi) Dva kočičí samci není přirozené a snesou se tak maximálně kastráti a ne všichni. Prostě bych na to nevsadila ani groš a nepokoušela. Pokud jsme měli na vesnici dva kocoury, jeden dost brzy znizel. Slabší musí vyklidit pole, tak to u koček prostě je. V bytě, kde ta možnost není, to může dopadnout všelijak...třeba tím očůráváním, jak je vedle.

Přidejte reakci

Přidat smajlík