Britská kočka

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Kočička co hledá své útočiště u hodnýc...
15000 KčPalko2
XXX.XXX.156.253
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda Vám můj 4 měsíční kocourek připadá opravdu jako britská kočka. Moc mi nesedí tvar hlavy jako u jiných kotatek Britky, předem díky za názory :)
Je hezké, hezkou barvu má Pokud jste si nekupoval britku, tak asi nemůžete čekat britku. Respective: můžete čekat cokoliv.
Pro porovnání podobné fotky, náš briťák 3 měsíce a pár dní.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Palko2
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda Vám můj 4 měsíční kocourek připadá opravdu jako britská kočka. Moc mi nesedí tvar hlavy jako u jiných kotatek Britky, předem díky za názory :)
Hezké kotě, ale britka to není. Nicméně to nevadí, radost vám může dělat i tak.
Fernando
napsal(a):
Správnej briťáček
No on už je to velkej kluk, už má týden po kastraci
Palko2
XXX.XXX.43.148
No dle paní majitelky otec by měl byt s PP(brit whiskas) matku jsem viděl na místě a byla Britka srst, oči, tělo vše sedelo ale otce jsem neviděl takže paní kecala no co už 😁
No jo, my to máme trošku jinak máme mišoidní psy, i mišoidní kočky...musí být co pomačkat Vy máte krásnou šelmici
Palko2
napsal(a):
No dle paní majitelky otec by měl byt s PP(brit whiskas) matku jsem viděl na místě a byla Britka srst, oči, tělo vše sedelo ale otce jsem neviděl takže paní kecala no co už 😁
Kecala.
Fernando
napsal(a):
Tak to Nikouš na pomačkání moc neni
To ne, však je to samá ruka samá noha no atlet to je Vím jak jste to myslel, moje kočky bohužel jen vzhledově, jediná doba, kdy si Viktěnu pomačkám je, když ho nesu do pracovny na spinkání, protože z toho si udělal rituál, že na zavolání nejde a když už i jde, tak sebou bací někde v půli cesty a čeká, až ho seberu ,,na miminko" a celou dobu ho puskám Jednou za den to vydrží(musí ) jinak mu to nikdy nedělám
Bobča
napsal(a):
Děvčata,a nepřipadne vám ta prostření fotka...ty uši..??..štětičky?..bo se mi to zdá? ..na ostatních to tak není...ale i ty pruhy na čele...
(pardon Fernando)
Která fotka? Od Palko2 nebo Fernando?
Bobča
napsal(a):
se mi trošku zdálo ...vy znáte ty plemena víc...a ten váš puberťák je fakt jak nějaký leopard či gepard-nevyznám se v tom,ale že je takový nohatý,štíhlý...to musí být čóro,když začne lítat po té dráze..
však plemeno savannah je kříženec servala a kočky domácí
nedávno jsem koukala na mou oblíbenou Pekelnou kočku a tam řešil savanu F2 (jakože její děda byl serval) - vcelku a spíše kočka divoká než domácí.....
napsal(a):
však plemeno savannah je kříženec servala a kočky domácí
nedávno jsem koukala na mou oblíbenou Pekelnou kočku a tam řešil savanu F2 (jakože její děda byl serval) - vcelku a spíše kočka divoká než domácí.....
na čem to je,ta Pekelná kočka?..na zoomu byly kdysi "velké kočky"-ty jsem sledovala,ale teď jak mám po přestěhování jiné programy...Dík
..
Bobča
napsal(a):
na čem to je,ta Pekelná kočka?..na zoomu byly kdysi "velké kočky"-ty jsem sledovala,ale teď jak mám po přestěhování jiné programy...Dík
..
animal planet
a je na youtube
Bobča
napsal(a):
to "pardon Fernando" bylo-že jsem oslovila "děvčata" a vy jste kluk
To je v poho, ani jsem si něak nevšiml
Bobča
napsal(a):
od Palko2...vidíš je tam taky?
Ano, vidím štětičky.
lesnížínka
napsal(a):
Jsem asi slepá jak patrona...na kom?!?
Raduš..v prvním příspěvku na prostřední fotce.od Palko2
Jinak jsem našla ty pekelné kočky-odkaz vzápětí zmizel....Na Animals Planet...asi jsem tu kdysi viděla nějaký příspěvek...Bylo fakt zajímavé,jak přehnaná péče majitelky,způsobila kocourovo močení po celém bytě...(nízké sebevědomí)...9 let!!
otázka
XXX.XXX.101.172
Možná kříženec, krásná barvička i celé koťátko ale čistokrevný brit to nejspíš nebude,