Britská kočka

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Kočička co hledá své útočiště u hodnýc...
15000 KčKáča6
XXX.XXX.148.85
Dobrý den,
naše osmiměsíční potvůrka si chce pořád hrát, ale když vyndám nějakou hračku tak ji nebaví. Máme různý druhy udic s peříčky, tyčky s peříčky, má plnou krabici hraček jako třeba míčku, malých plyšáků, laser, no fakt máme snad všechno co jde :D Ale je hrozně těžké ji zabavit. Dřív milovala ty udice s peříčky to za tím lítala jak šílená, ale teď už ji ani tohle moc nezajímá. Teď jediné co jí jakžtakž baví je provázek na kterém je moje gumička do vlasů, protože mi je pořád krade tak ji to vždycky hážu a ona to loví :D (ano až takhle zoufalá jsem a zkouším co se dá)
Budu ráda za všechny nové typy jak ji co nejvíce utahat a zabavit :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
laserové ukazovátko
parťák
naši mají rádi tenisák
a kousek koberce, válí se nám tady a oni se do něj balí a jukají zpod něj
a krabice
Neomrzelo:
Obyčejná nit
Kozlíkem potřená hračka (Baldriánské kapky)
Laser
Nať šanty kočičí nebo nať kozlíku v prodyšném pytlíčku (kupuju na bylik.cz)
Savem vytřená podlaha
Omrzelo:
Autíčko na ovládání
Fontána
Chrastící hračky, míčky všeobecně
Interaktivní hračky na procvičení mozkových závitů, koulodráhy, hlavolamy
Mrskající ryba se senzorem (dobíjí se skrz usb)
Myšky s catnipem
Pomlázka
Pírkové škádlítko
Tunel
Vibrující brouk Hexbug Nano (z toho zvuku se jim zvedá kufr )
Zmuchlané papírky (papír, celofán)
Chtěla bych vyzkoušet:
Mini drona, kvadroptéru
Utíkající hračku Escape
GiiM
napsal(a):
Neomrzelo:
Obyčejná nit
Laser
Savem vytřená podlaha
Omrzelo:
Autíčko na ovládání
Fontána
Myšky s catnipem
Pomlázka
Pírkové škádlítko
Tunel
Chtěla bych vyzkoušet:
Mini drona, kvadroptéru
Utíkající hračku Escape
Já hračky střídám. A nejlepší je to, co vlastně hračka není, třeba klubíčko provázku, které jsem si připravila, abych mohla venku pověsit lojové koule. Nebo zavěšené utěrky.
napsal(a):
Já hračky střídám. A nejlepší je to, co vlastně hračka není, třeba klubíčko provázku, které jsem si připravila, abych mohla venku pověsit lojové koule. Nebo zavěšené utěrky.
....kamarádova kočka našla kousek provázku a hodiny si s nim vyhrála.....
Postupně se to mění.
Když byl ještě kotě, tak toaleťák - vytočil roli během chvilky. nabo papírové ručníky. Dnes už ho to naštěstí nenapadá.
Ten hexbug s chlupatou kuličkou na provázku byl fajn, ale asi skončil za skříní. Podobný plastový šváb na baterky ho tak moc nebral.
Laser byl taky fajn, pak se omrzel. Dlouho jsem ho nezkoušel.
Prut s gumičkou a kuličkou na konci - kdysi byl fajn, dnes jen tu a tam.
Gumové tkaničky tak asi 2 m dlouhé nejlépe žluté či zelené - ty jsou v oblibě nejdéle - ale je nutné s nimi pohybovat.
Myši z kožešiny anebo textilní. Často měnit. Nová je oblíbené tak asi 20 minut. Pak ještě párkrát a časem upadne v nemilost. Nejlépe černá, pak šedá a nejmíň bílá. Jednou jsme měli myš s náplní z šanty - ta byla asi nejlepší.
Maličké plyšové hračky třeba ze sekáče.
Paví pero - opět je třeba s ním mávat.
Nohy v ponožkách - většinou u návštěv --> zápas (ne každý je nadšený).
Ještě oblíbená činnost: společné koukání pod gauč (baterka, tyčka a vyšťourávání nashromážděných hraček). Po vyšťourání hračky ji okamžitě nacpe zpět.
Gumičky rád kouše, ale ty mu beru, nechci, aby je baštil, což se občas stalo.
Mechanická hračka - chlupatá kulička na provázku, co se navíjí a zase spouští, ho bavila jen chvilku.
Nezájem: různé balonky, kuličky, víčka z petek, papírky, ruličky od hajzlpapíru, chrastítka apod.
Někde jsem četl, že kočka tu hračku loví, chvíli si s ní hraje a když uzná, že ji jakozabila, pak už o ni nemá zájem. Řekl bych, že to platí.
GiiM
napsal(a):
Neomrzelo:
Obyčejná nit
Laser
Savem vytřená podlaha
Omrzelo:
Autíčko na ovládání
Fontána
Myšky s catnipem
Pomlázka
Pírkové škádlítko
Tunel
Chtěla bych vyzkoušet:
Mini drona, kvadroptéru
Utíkající hračku Escape
Můžu se, prosím, zeptat, kde sháníte Valerianu = kozlíkové kapky??? Dříve se dal nasušený kořen kozlíku objednat v lékárně, teď už u distributorů není...
To, co se prodává v různých Pet centrech, apod. jsou většinou spreje se šantou. A na to moje kočky moc nejdou, zato po kozlíku opravdu šílí...a šílely všechny kočky, co jsem kdy za život měla.
Jo, teď to čtu pořádně - a na bylik.cz. Tedy e-shop, asi...? Dá se tam platit na dobírku? Děkuji za odpověď.
fikovnice
napsal(a):
Můžu se, prosím, zeptat, kde sháníte Valerianu = kozlíkové kapky??? Dříve se dal nasušený kořen kozlíku objednat v lékárně, teď už u distributorů není...
To, co se prodává v různých Pet centrech, apod. jsou většinou spreje se šantou. A na to moje kočky moc nejdou, zato po kozlíku opravdu šílí...a šílely všechny kočky, co jsem kdy za život měla.
Jo, teď to čtu pořádně - a na bylik.cz. Tedy e-shop, asi...? Dá se tam platit na dobírku? Děkuji za odpověď.
Ahoj, na byliku objednávám pravidelně bylinky pro osmáky, nechávám si jako uloženou a platím při převzetí na dobírku...velmi rychle pošlou, naprostá spokojenost
fikovnice
napsal(a):
Ahoj Evi,já je koupila v Olmiku v lékárně...a ten sprej se šantou taky vůbec nezabíral..
co zase nespíš?psát ve 3 hodiny .měj se pěkně.
já kupuji sušený kořen kozlíku ve "zdravém" či bio či eko či co obchůdku na náměstí, paní bere od 2 bylinkářů
takže se zkus po něčem takovém podívat
napsal(a):
já kupuji sušený kořen kozlíku ve "zdravém" či bio či eko či co obchůdku na náměstí, paní bere od 2 bylinkářů
takže se zkus po něčem takovém podívat
Máš na mysli takové ty různé bylinkářské obchůdky...? V Brně v centru jsou...ale jednak budou asi teď zavřené a druhak já už mám fakt problém dojít pěšky do centra. Asi ale jo, asi bych to dala, ale se strašnými bolestmi páteře...
tak zrovna ten obchůdek u nás je coby potraviny otevřen, paní tam má všechny možné potraviny, i drogerii
Kozlíkové kapky seženete běžně i v lékárnách. (někde to vedou pod jménem Kozlíkové nebo Baldriánské kapky)
Tekutá šanta kočičí, spreje jsou "vysmrádlá" šméčka. Šantový bublifuk mají oba kocouři těžce na háku. Zabírá jen čistá nať. Zdivočí hned, rázem je z nich demoliční četa.
Rozdráždit je má údajně i vůně Matatabi, u nás jsem ale nepochodila. Nezájem.
Tipy jak zabavit kočku
Pořiďte jí dítě, zabaví se.
https://www.facebook.com/watch?v=1184254828694060
rapotacka11
napsal(a):
Tipy jak zabavit kočku
Pořiďte jí dítě, zabaví se.
https://www.facebook.com/watch?v=1184254828694060
Jo, nejlepší jak vychovat z děcka malého tyrana, protože vůbec nebere ohled(o rodičích ani nemluvím) na to, že kotě by jeho zacházení taky mohlo bolet. Koukám, že kdyby mu urval nohu, je to všem asi jedno