Po tom co se napije, dusí se

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

11123

31.7.2021 16:01
11123

XXX.XXX.238.73

Dobrý den, prosím o pomoc.
Máme kocourka zítra mu bude 1 rok a vždycky, když se napije začíná se dusit a kašlat, ale za 10 vteřin ho to přechází a je zase normální, stává se to cca. 3-4 krát denně. Byly jsme u veterináře, ale řekl, že kočky zvrací chlupy a to je normální chování pro kočku. Jen nechápu proč náš kocour se vždy dusí po tom co se napije.
Máte někdo nějaké zkušenosti, nebo dělají to vaše kočky taky?
Předem děkuji.

janae1

31.7.2021 16:48
janae1

XXX.XXX.160.6

Některé moje kočky to dělají taky.
Nijak jsem nad tím nedumala, mám peršanky, krátké čumáky, prostě neumí pít.
Dělají to, hlavně když hodně hltají, třeba dostanou čerstvou vodu nebo trošku vývaru.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.7.2021 20:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

11123 napsal(a):
Dobrý den, prosím o pomoc.
Máme kocourka zítra mu bude 1 rok a vždycky, když se napije začíná se dusit a kašlat, ale za 10 vteřin ho to přechází a je zase normální, stává se to cca. 3-4 krát denně. Byly jsme u veterináře, ale řekl, že kočky zvrací chlupy a to je normální chování pro kočku. Jen nechápu proč náš kocour se vždy dusí po tom co se napije.
Máte někdo nějaké zkušenosti, nebo dělají to vaše kočky taky?
Předem děkuji.

Kočky běžně zvrací chlupy, ale že by to bylo po napití a přitom kašlaly a dusily se...to neznám.

1.8.2021 09:02
Bobča

XXX.XXX.20.192

přikláněla bych se k tomu hltání...můj ne zvracel ani chlupy,měl trávu a dávala jsem mu kousek té pasty na trávení,ještě než měl tu trávu..

1.8.2021 09:03
Bobča

XXX.XXX.20.192

nezvracel

1.8.2021 15:35
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Hodně se tu řešila ta fontánka na pití, že to kočkaři tedy hodně kupují, kočky to mají rády. Co tak zkusit koupit, jestli by mu to pití nešlo líp? Naše teda s pitím nikdy problémy neměly, nezachytila jsem. Pijí z misky, psu z misky, z jezera..Gucci má občas ráda, když jí nechám kapkat z kohoutku, tak to ,,chytá". Dva v jednom, pití i zábava

Přidejte reakci

Přidat smajlík