Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Xx

10.11.2021 13:50
Xx

XXX.XXX.229.6

Dobrý den,
máme koťátka a mamince se na bříšku vytvořila taková ranka, myslíte, že by to mohli způsobit drápky malých koťátek?
Dost po ní lezou a perou se o krmení.
Čím prosím ošetřit?
Na veterinu jedeme za 2 dny .
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.11.2021 15:29

Xx napsal(a):
Dobrý den,
máme koťátka a mamince se na bříšku vytvořila taková ranka, myslíte, že by to mohli způsobit drápky malých koťátek?
Dost po ní lezou a perou se o krmení.
Čím prosím ošetřit?
Na veterinu jedeme za 2 dny .
Děkuji.

Proč až za 2 dny? Nevypadá to hezky. Může ji to bolet, dostat se do toho infekce a přestane kojit. Koťata se perou se o krmení - asi mají málo mléka. Jak jsou stará? Možná už potřebují příkrm. Čím krmíte kočku? Jestli nebudete rychle řešit, můžete o všechny přijít. A vlastně - na snímku má kočka oholené břicho? Nebo proč je bez chlupů? A ty bradavky nevypadají jako u kojící samice.

10.11.2021 22:24
Bobča

XXX.XXX.20.192

Malá ranka????je to ošklivá rána..to už bych dávno letěla na veterinu

nespletla jste si fotku něčeho jiného??nebo to je "sphynx"?..i ta noha holá...

10.11.2021 22:27
Bobča

XXX.XXX.20.192

pardon,teď jsem si všimla v záhlaví,že se jedná o sphynxe....ale i tak ta rána je dost ošklivá...

Neregistrovaný uživatel

11.11.2021 00:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.95

Neni to do hloubky. Byt to u hada napatlam betadinou a cau. Tady bych dala nakej navlek kotata zacla prikrmovat a cucat jen pod dozorem. Jinak hlidat nebo odelovat. A bude zhojena

11.11.2021 07:12
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Neni to do hloubky. Byt to u hada napatlam betadinou a cau. Tady bych dala nakej navlek kotata zacla prikrmovat a cucat jen pod dozorem. Jinak hlidat nebo odelovat. A bude zhojena

Jsem chtěla napsat, že mi to přijde jako odřenina nevím, jestli by to takhle vyrobilo kotě drápkama. Ony ty nahaté kočky, ale mají tu kůži moc citlivou. Betadinou se nic nepokazí a pokud by se to nedejbože horšilo, tak na tu veterinu.

11.11.2021 09:18

Bobča napsal(a):
pardon,teď jsem si všimla v záhlaví,že se jedná o sphynxe....ale i tak ta rána je dost ošklivá...

No jo, to mi ušlo - sphynx. Ale za tím ostatním si stojím.

11.11.2021 11:04
mirči

XXX.XXX.188.246

Tiež si myslím, že natrieť betadinom a prekryť kúskom sterilného materiálu napr. gáza a prelepiť.No a samozrejme dávať pozor.Asi tak by som to riešil. Ak by tam začal byť zápal tak k veterinárovi a atb.

Přidejte reakci

Přidat smajlík