Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

_L_

4.12.2021 22:19
_L_

XXX.XXX.172.7

Dobrý den, mám doma 6 měsíčního kocourka a už 2x se mi stalo, že se mi vyčůral do postele. Pokaždé to ale bylo, když přijela po delší době kamarádka na noc. Jednou se právě jí vyčůral na peřinu. Nikdy mi nic takového neudělal když jsem spala sama. Záchod mu čistím každý den a žádné zdravotní problémy nemá. Myslíte, že by to mohlo být tím že mu ta kamarádka vadí, že spí se mnou v posteli že si jakoby označuje že to je jeho teritorium?

Předem děkuji.

4.12.2021 23:37
Bobča

XXX.XXX.20.192

Ano,vadí...je to pro něho změna...určitě vám to tu potvrdí i ostatní... ale řešení?asi bych ho zkusila na noc,když u vás bude kamarádka,vyloženě vzít k sobě...nevím,kde spává jindy...pokud s vámi...tak ho vzít vyloženě k sobě-mazlit ho...myslím,že žárlí na kamarádku...
Jen můj názor..

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.12.2021 09:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

_L_ napsal(a):
Dobrý den, mám doma 6 měsíčního kocourka a už 2x se mi stalo, že se mi vyčůral do postele. Pokaždé to ale bylo, když přijela po delší době kamarádka na noc. Jednou se právě jí vyčůral na peřinu. Nikdy mi nic takového neudělal když jsem spala sama. Záchod mu čistím každý den a žádné zdravotní problémy nemá. Myslíte, že by to mohlo být tím že mu ta kamarádka vadí, že spí se mnou v posteli že si jakoby označuje že to je jeho teritorium?

Předem děkuji.

Je to možné. Kočky změny špatně snášejí. Navíc se blíží puberta. Nebo už v ní je.

_L_

5.12.2021 12:35
_L_

XXX.XXX.172.7

On většinou spí se mnou, ale musí chtít sám, není úplně mazlivý.😅..Ale přijde mi divné, že ji zná, a když sem jezdívala ta kamarádka často, tak byl úplně vpohodě a až teď tohle začal dělat.

5.12.2021 13:57
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

_L_ napsal(a):
On většinou spí se mnou, ale musí chtít sám, není úplně mazlivý.😅..Ale přijde mi divné, že ji zná, a když sem jezdívala ta kamarádka často, tak byl úplně vpohodě a až teď tohle začal dělat.

To byl ještě malý a hloupý teď už hošík dospěl a nebude se mu nikdo sáčkovat do bytu, natož do postele
Nám to udělal kocour, když muž odjel na služebku a do garáže zaparkoval cizí auto. Kocour přeznačkoval jak to auto v garáži, tak doma celou sedačku. Byl nasratej fest Měli jsme z baráku pavilon šelem. Do té doby jsme ani nevěděli, že umí značkovat. No za týden frčel na kastraci

Přidejte reakci

Přidat smajlík