Klidnější a méně línající plemeno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mkuma

8.12.2021 17:22
mkuma

XXX.XXX.132.6

Zdravím,

poraďte jaké plemeno méně líná a je klidnější povahy.
Co jsem zjišťoval, tak obvykle ta méně línající jsou dost aktivní. Existuje nějaká výjimka?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2021 19:03

mkuma napsal(a):
Zdravím,

Co jsem zjišťoval, tak obvykle ta méně línající jsou dost aktivní. Existuje nějaká výjimka?

Líná každé plemeno neboli padají z něj chlupy (kromě sphynxe).

mkuma

8.12.2021 23:50
mkuma

XXX.XXX.132.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Líná každé plemeno neboli padají z něj chlupy (kromě sphynxe).

Já vím že líná každé plemeno.

9.12.2021 08:16

mkuma napsal(a):
Já vím že líná každé plemeno.

Ale není méně línající plemeno. Nicméně osobní zkušenost - hodně a moc jemných chlupů (které jsou všude a dobře viditelné ) mají zrzavobílí kocouři. A zrzavá barva se pojí i s větším temperamentem + štíhlá plemena (siamky, bengálky, savanah...)

9.12.2021 08:50
Bobča

XXX.XXX.20.192

Ale není méně línající plemeno. Nicméně osobní zkušenost - hodně a moc jemných chlupů (které jsou všude a dobře viditelné ) mají zrzavobílí kocouři. A zrzavá barva se pojí i s větším temperamentem + štíhlá plemena (siamky, bengálky, savanah...)

Můžu potvrdit...zravobílý je krásný,ale....

Já myslím taky,že línají všechny,akorát u krátkosrstých to není až tak vidět po zemi a všude jinde-a taky podle barvy...a u dlouhosrstých jsou ty chlupy všude..Hlídala jsem dlouhosrstou bílou kočku..ano,byla klidná,ale chlupy byly všude..

9.12.2021 11:56

Bobča napsal(a):
Můžu potvrdit...zravobílý je krásný,ale....

Já myslím taky,že línají všechny,akorát u krátkosrstých to není až tak vidět po zemi a všude jinde-a taky podle barvy...a u dlouhosrstých jsou ty chlupy všude..Hlídala jsem dlouhosrstou bílou kočku..ano,byla klidná,ale chlupy byly všude..

..jenomže ty krátké uvítanou na všem a těžko se likvidují, ty bile sice poletují a povaluji se vsude,
ale dají se krásně odchytit, vyluxovat a vlhkou rukou z povrchu sebrat...je to jak u dlouho x kratkosrstych psů...

9.12.2021 12:36
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

mkuma napsal(a):
Zdravím,

Kdo chce kočku, má si vzít dvě. Je to pro kočku výhodnější.
Pro majitele nákladnější, ale ...

9.12.2021 12:50

..jenomže ty krátké uvítanou na všem a těžko se likvidují, ty bile sice poletují a povaluji se vsude,
ale dají se krásně odchytit, vyluxovat a vlhkou rukou z povrchu sebrat...je to jak u dlouho x kratkosrstych psů...

..ten mobil mně zničí, zneužívá toho, že blbě vidím....uvíznou na všem....ty dlouhé....

9.12.2021 14:37
Bobča

XXX.XXX.20.192

..ten mobil mně zničí, zneužívá toho, že blbě vidím....uvíznou na všem....ty dlouhé....

Evi,netrap se..ono se to z toho dalo poznat...

Na Leithian nemáš .. že Leithian

9.12.2021 14:48
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

No přesně, když vidím blbinu, jasné, že je to oprava. To už se ani neřeší

Přidejte reakci

Přidat smajlík