Mainská mývalí kočka s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - Chovatelská stanice Nile Goddess, CZ nabízí...
9600 Kč
Dobré odpoledne,
chtěla bych se s Vámi poradit ohledně mého 1,5 ročního kocourka. Pořád pije z kohoutku a z vany. Nedávno jsem mu pořídila fontanku (viz. příloha), které se ale boji. Je poměrně tichá. Kocourek se z ní napije, pouze když je vypnutá a je tam alespoň trochu vody na povrchu. Když to zapnu, občas do toho tlapkou 🐾 sáhne, ale jinak se toho boji.
Poradíte mi prosím někdo?
Budu ráda za každou pomoc 🆘
Uživatel s deaktivovaným účtem
SarahEquestrian
napsal(a):
Dobré odpoledne,
chtěla bych se s Vámi poradit ohledně mého 1,5 ročního kocourka. Pořád pije z kohoutku a z vany. Nedávno jsem mu pořídila fontanku (viz. příloha), které se ale boji. Je poměrně tichá. Kocourek se z ní napije, pouze když je vypnutá a je tam alespoň trochu vody na povrchu. Když to zapnu, občas do toho tlapkou 🐾 sáhne, ale jinak se toho boji.
Poradíte mi prosím někdo?
Budu ráda za každou pomoc 🆘
..tak pokud se nejedná o reklamu, tak mu dejte k pití normální misku ne?
lesnížínka
napsal(a):
Chtěla jsem napsat, hodit mu tam něco, co tam bude plavat a bude ho lákat to lovit, ale při zvětšení jsem zjistila, že tam není tolik vody A z toho se pije jak? To to jen zhora olizuje, ten jako by kámen? Na to bych naše kočky určitě nenalákala Takže těžko radit
Ne,je to jakoby voda,která tryská z takové fontanky a pak se naplní do nádoby,pak přetéká a takhle pořád znovu a znovu.Kocourek se z toho už párkrát z kraje napil,ale toho ,,vodotrysku" se nějak bojí
SarahEquestrian
napsal(a):
Jde o to,že on z misky pít nechce.Jedině kohoutek,někdy vana.Fontánku jsme na doporučení koupili,protože když jsme na pár dní na dovolené,stále tam má co pít
..tak jinou radu nemám....
SarahEquestrian
napsal(a):
Jde o to,že on z misky pít nechce.Jedině kohoutek,někdy vana.Fontánku jsme na doporučení koupili,protože když jsme na pár dní na dovolené,stále tam má co pít
A je dehydratovaný? Kočky prostě málo pijí, mají to v genech. Naopak, když začnou pít moc, tuším problém (cukrovka, ledviny).