Mainský mývalí kocourek s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - Pro velmi přátelského mainského mývalího koc...
20000 Kč
Welenia
napsal(a):
Dobrý den, prosím Vás nemáte někdo zkušenosti s panem Petrem z Javornice u Rychnova nad Kněžnou?
Prodává kocourka mainské mývalí, chtěla bych si kotě koupit, ale mám doma už jednoho kocoura a 5 ti měsíční kotě a nerada bych si zadělala na problém.
Něco se mi na tom celém nepozdává.
Pana neznám, ale třeba tomu tady přijdeme na kloub, když napíšete co se nezdá. Má kotě PP? Na co vše byli rodiče testování?
On pán moc nekomunikuje, chtěla jsem dnes aktuální fotky, neposlal nic, když se na něco přímo zeptám, tak se dozvím spoustu omáčky, ale nic podstatného. Nejdřív sliboval testované papírové rodiče k ukázání, ale kotě prý papíry nemá. Zítra si máme dorazit pro kotě a dnes volal, že je v karanténě a kotě mi předá jeho přítelkyně před domem. Koťátko má být odčervené a očkované. Ale moc se mi to celé nezdá, pán mi neřekl ani své příjmení.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Welenia
napsal(a):
On pán moc nekomunikuje, chtěla jsem dnes aktuální fotky, neposlal nic, když se na něco přímo zeptám, tak se dozvím spoustu omáčky, ale nic podstatného. Nejdřív sliboval testované papírové rodiče k ukázání, ale kotě prý papíry nemá. Zítra si máme dorazit pro kotě a dnes volal, že je v karanténě a kotě mi předá jeho přítelkyně před domem. Koťátko má být odčervené a očkované. Ale moc se mi to celé nezdá, pán mi neřekl ani své příjmení.
..tak do toho bych nešla....
Welenia
napsal(a):
To smrdí,stejně jako Chameleon Hugo, do toho bych nešla
Welenia
napsal(a):
Bohužel, si to myslím už též. Děkuji Vám za reakce.
Tak snad příště vyberete líp, ono už to, že rodiče mají údajně PP a kotě ne smrdí, takže bych volila nějakou ověřenou chovku, tam aspoň máte jistotu, je je to skutečně to plemeno, dobře chovky nemají problém vás pozvat se podívat na kotě, ukázat testy i rodokmeny rodičů, jo, kotě sice a PP stojí víc než bez PP, ale pokud chcete určitě plemeno, vyplatí se to.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Welenia
napsal(a):
Kotě prý papíry nemá... Tak má nebo nemá? Ale to je jedno - kotě mi předá přítelkyně před domem, protože on je v karanténě - to určitě! NEBRAT!