Mainská mývalí kočička s PP

Prodám Mainskou mývalí kočku - Kočička jménem Uršula bude již brzo, tedy od...
18000 KčDobry den, mame kocoura mainske myvali. Minuly tyden jsem si vsimla drobne lysinky na ocasku. Jela jsem ale na tyden pryc( starala se mamka) Po tydnu jsem se vratila a lysinka je mnohem vetsi a ocasek celkove hodne prořídl. Zadne zvlastni chovani jsem nevidela. Az ted poprve jsem videla ze si ocasek tak jakoby okusoval. Jinak nic zvlastniho. Na ocasku nema ani videt nejake zarudnuti nebo bolaky. Spis jako kdybych mu ho oholila. Jinde to nema. Snazila jsem se prohlednout srst. Ma tedy lupy,to jsem si myslela,ze je normalni.Ale nasla jsem ze by to mohl take byt nejaky parazit. Nesetkal jste se s tim nekdo? Nebo co by to mohlo byt?Mam tento tyden spatne sluzby v praci,takze nevim zda ho budu moci vzit k vete. Tak zkousim alespon takhle nez se tam dostaneme.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Terezka702
napsal(a):
Dobry den, mame kocoura mainske myvali. Minuly tyden jsem si vsimla drobne lysinky na ocasku. Jela jsem ale na tyden pryc( starala se mamka) Po tydnu jsem se vratila a lysinka je mnohem vetsi a ocasek celkove hodne prořídl. Zadne zvlastni chovani jsem nevidela. Az ted poprve jsem videla ze si ocasek tak jakoby okusoval. Jinak nic zvlastniho. Na ocasku nema ani videt nejake zarudnuti nebo bolaky. Spis jako kdybych mu ho oholila. Jinde to nema. Snazila jsem se prohlednout srst. Ma tedy lupy,to jsem si myslela,ze je normalni.Ale nasla jsem ze by to mohl take byt nejaky parazit. Nesetkal jste se s tim nekdo? Nebo co by to mohlo byt?Mam tento tyden spatne sluzby v praci,takze nevim zda ho budu moci vzit k vete. Tak zkousim alespon takhle nez se tam dostaneme.
Bez veta to nepůjde. Plíseň, alergie, parazit... nedáte ani fotku a křišťálové koule došly.
Terezka702
napsal(a):
Proc hned takova reakce? Lepsi nekomentovat vubec nez toto. Diky
Jenže ono to vážně na rychlou radu nebude. Aktuálně už půl roku řeším to samé, také s mainským kocourem a my asi skončíme na cyklosporinech. Ocas a pravá přední téměř holá, ale má tedy i drobné stroupky. Jen tedy ještě v týdnu budu volat na jinou veterinu pro druhý názor.
Jak psala Kometa, i u nás se řešilo, zda plíseň, alergie nebo parazit. Zatím to prý pořád vypadá na alergii, ale nevíme na co. Na blechu je vyloučeno, na potraviny vzhledem k délce krmení anallergenními granulemi snad již také, ale potíže přetrvávají.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Terezka702
napsal(a):
Proc hned takova reakce? Lepsi nekomentovat vubec nez toto. Diky
Protože viz odberryho. Je to stejné, jako když tady napíšu - poslední dobou mi na čele padají vlasy, nevíte, co s tím? Rozumíte? Na tohle se prostě nedá odpovědět - jó, jasně, musíte udělat to a to.