mainská mývalí koťátka s PP k rezervaci

Prodám Mainskou mývalí kočku - Celý vrh V bude hledat své nové majitele. Je...
19000 Kč
Čo si o tomto inzeráte myslíte?
https://zvierata.bazos.sk/inzerat/135802832/mainska-myvalia-macka.php
Uživatel s deaktivovaným účtem
nic, prostě daruje kočku
kocour žádný albín není, ale to ještě nevylučuje potravní nesnášenlivost. každý si to může odůvodnit jak umí.
napsal(a):
nic, prostě daruje kočku
kocour žádný albín není, ale to ještě nevylučuje potravní nesnášenlivost. každý si to může odůvodnit jak umí.
Myslíte, že tá potravinová neznášanlivosť je dôvod na zbavenia sa mačky a ešte zadarmo ? Neviem, ale nejako sa mi to nezdá. Nebude v tom ešte niečo horšie ?
mirči
napsal(a):
Myslíte, že tá potravinová neznášanlivosť je dôvod na zbavenia sa mačky a ešte zadarmo ? Neviem, ale nejako sa mi to nezdá. Nebude v tom ešte niečo horšie ?
ten člověk může mít miliardu jiných důvodů a kočky by se zbavoval i kdyby speciální granule nepotřebovala.
napsal(a):
ten člověk může mít miliardu jiných důvodů a kočky by se zbavoval i kdyby speciální granule nepotřebovala.
Určite máte pravdu,len nechápem prečo ju nepredáva ale ju daruje. Je to predsa mačka, ktorá má svoju hodnotu a nemal by problém ju predať.
mirči
napsal(a):
Určite máte pravdu,len nechápem prečo ju nepredáva ale ju daruje. Je to predsa mačka, ktorá má svoju hodnotu a nemal by problém ju predať.
dospělé zvíře má hodnotu diskutabilní.
mirči
napsal(a):
Třeba ano. Prostě se jí chce zbavit - i když je vlastně skvělá a finančně nenáročná. Takže proč? Málokdo to napíše na rovinu. (mimochodem to není albín).
Janae.
XXX.XXX.160.6
lesnížínka
napsal(a):
Se zeptám asi jak jojo...bílá mainka bude taky pravděpodobně hluchá?
Pravděpodobně ne, nemá modré oči.
Ty žlutooké tak často hluché nebývají.
Speciální granule - mě napadli ledviny.
Je to divné, kočka je pravděpodobně bez PP, ale vypadá jak mainka, bude v tom háček.
Janae.
napsal(a):
Pravděpodobně ne, nemá modré oči.
Ty žlutooké tak často hluché nebývají.
Speciální granule - mě napadli ledviny.
Je to divné, kočka je pravděpodobně bez PP, ale vypadá jak mainka, bude v tom háček.
Tiež si myslím, že v tom inzeráte nie je celá pravda. Niečo zatajené ?
mirči
napsal(a):
Tiež si myslím, že v tom inzeráte nie je celá pravda. Niečo zatajené ?
...zdravotní nebo psychické problémy, devastace okolí, nečistota...takovéhle kočky se prostě člověk nezbavuje.....
mirči
napsal(a):
Tak som volal a je to vlastne o tom kto viac zaplatí .
Takže nechci slevu zadarmo?
Asi už editovali, já tam teď vidím, že prodá za 250 euro. Nicméně mráz po zádech mi přeběhl u fotky v otevřeném okně. Chudák malá holka, že ji dají pryč kamaráda (dle další fotky vypadají, že jsou skvělí kámoši).
odberryho
napsal(a):
Asi už editovali, já tam teď vidím, že prodá za 250 euro. Nicméně mráz po zádech mi přeběhl u fotky v otevřeném okně. Chudák malá holka, že ji dají pryč kamaráda (dle další fotky vypadají, že jsou skvělí kámoši).
Aha, koukám, že můj příspěvek je s křížkem po funuse...
Zdravím,je tu ďalšia.
https://zvierata.bazos.sk/inzerat/136110540/darujem.php
mirči
napsal(a):
Zdravím,je tu ďalšia.
https://zvierata.bazos.sk/inzerat/136110540/darujem.php
Už ne.