Koťátka Mainské mývalí kočky

Prodám Mainskou mývalí kočku - Chovná stanice zadá koťátka Mainské mývalí k...
23000 KčDobrý den, chci si nechat poradit od vás co by jste mi doporučili v době línaní😊 Co bych měl používat na kočičku/koberce/oblečení/ do pračky?? 3 poslední fotografie mě zaujali a rád bych si vyslechnul vaše názory, jestli se to vyplatî kupovat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Yukine
napsal(a):
Dobrý den, chci si nechat poradit od vás co by jste mi doporučili v době línaní😊 Co bych měl používat na kočičku/koberce/oblečení/ do pračky?? 3 poslední fotografie mě zaujali a rád bych si vyslechnul vaše názory, jestli se to vyplatî kupovat.
Mám krátkosrsté kocoury a používám drátěný kartáč. Na odstranění chlupů z oblečení mám lepící váleček, na koberec vysavač. Co si lidi hodně pochvalují na odchlupení, je sušička.
Reklamu na odstraňovač žmolků jsem viděl, ale moc tomu nevěřím. Ten váš pardál má delší jemné chlupy, tak mu možná pomoc při přilínání nějakým šamponem a pořádně vyčesat. Spíš ale hustším hřebenem než furminátorem, ten dokáže v kožichu nadělat pěknou paseku.
Jinak sušička fakt pomáhá, ty různé věcičky do pračky se nám až tolik neosvědčili.
Bobča
napsal(a):
já osobně vyzkoušela ty kuličky...žádný efekt...nevím,na jakém principu fungují..že jakoby"odřou" chlupy z oblečení ??a ty následně odplavou??nevím ...na kuličkách jsem nic nepozorovala,že by se na nich něco zachytilo...
Přééésněééé. Ty stejné kuličky mám taky a největší efekt byl ten, že se kocour do nich zamiloval a byly to jeho nejoblíbenější hračky Dobře se mu nosili na drápku Ano měli by se na ně chlupy nalepit-nachytat, ale nic. Chlupy jdou dobře zežmolkovat z gauče, koberce i oblečení navlhčenou houbičkou na nádobí, prostě hubkou. Jako by postírat a žmolek vyhodit.
Mám jich několik, nejlíp mi sedí
https://www.bezednamiska.cz/vse-pro-psy/kosmetika-a-pece-o-srst-pro-psy/pece-o-srst-pro-psy/hrebeny-a-kartace/kartac-trixie-plastovy-1ks.html?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ-SEA-PLA-new&utm_content=skladem&utm_term=
Vyčesává dobře, je jemný, neškrábe.