Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2022 11:39
Yukine

XXX.XXX.167.122

Dobrý den, chci si nechat poradit od vás co by jste mi doporučili v době línaní😊 Co bych měl používat na kočičku/koberce/oblečení/ do pračky?? 3 poslední fotografie mě zaujali a rád bych si vyslechnul vaše názory, jestli se to vyplatî kupovat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.4.2022 12:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Yukine napsal(a):
Dobrý den, chci si nechat poradit od vás co by jste mi doporučili v době línaní😊 Co bych měl používat na kočičku/koberce/oblečení/ do pračky?? 3 poslední fotografie mě zaujali a rád bych si vyslechnul vaše názory, jestli se to vyplatî kupovat.

Mám krátkosrsté kocoury a používám drátěný kartáč. Na odstranění chlupů z oblečení mám lepící váleček, na koberec vysavač. Co si lidi hodně pochvalují na odchlupení, je sušička.

19.4.2022 12:43
Yukine

XXX.XXX.167.122

mám garsonku, takže vysavač a susičku neplánuji kupovat, ale děkuji za doporučení :) vystačím si se smetákem + mopem, to černé mám na koberce, ale chci vědět jestli s odstraňovačem zmolků jsou lidi spokojení. velká sprotřeba válečků :/

19.4.2022 20:48
krumholc

XXX.XXX.99.49

Reklamu na odstraňovač žmolků jsem viděl, ale moc tomu nevěřím. Ten váš pardál má delší jemné chlupy, tak mu možná pomoc při přilínání nějakým šamponem a pořádně vyčesat. Spíš ale hustším hřebenem než furminátorem, ten dokáže v kožichu nadělat pěknou paseku.
Jinak sušička fakt pomáhá, ty různé věcičky do pračky se nám až tolik neosvědčili.

19.4.2022 21:37
Bobča

XXX.XXX.20.192

já osobně vyzkoušela ty kuličky...žádný efekt...nevím,na jakém principu fungují..že jakoby"odřou" chlupy z oblečení ??a ty následně odplavou??nevím ...na kuličkách jsem nic nepozorovala,že by se na nich něco zachytilo...

19.4.2022 22:41
lesnížínka

XXX.XXX.14.14

Bobča napsal(a):
já osobně vyzkoušela ty kuličky...žádný efekt...nevím,na jakém principu fungují..že jakoby"odřou" chlupy z oblečení ??a ty následně odplavou??nevím ...na kuličkách jsem nic nepozorovala,že by se na nich něco zachytilo...

Přééésněééé. Ty stejné kuličky mám taky a největší efekt byl ten, že se kocour do nich zamiloval a byly to jeho nejoblíbenější hračky Dobře se mu nosili na drápku Ano měli by se na ně chlupy nalepit-nachytat, ale nic. Chlupy jdou dobře zežmolkovat z gauče, koberce i oblečení navlhčenou houbičkou na nádobí, prostě hubkou. Jako by postírat a žmolek vyhodit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík