Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2022 17:14
CherrHoney

XXX.XXX.122.23

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kvůli ocásku mé kočky (maminka je údajně nalezená z lesa a tatínek je čistokrevný Ragdoll). Nemáme ji vyloženě od malého kotěte, když jsme si ji pořizovali, tak jsme se dozvěděli, že má osm měsíců (a teď nedávno oslavila rok). Je kastrovaná. A od začátku měla huňatý ocas jako veverka :D ale teď je délka a hustota srsti skoro normální (má ho skoro vypelichaný) a taky je mnohem víc ospalá (oproti kocourovi stejného věku) a taky ji nejspíš něco svědí okolo čumáčku (má to tam tmavší a pořád se tím o něco otírá). Určitě budeme volat na veterinu (ještě dneska), ale chtěla bych se zeptat jaký na to máte názor, zkušenosti... Předem děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2022 17:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

CherrHoney napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kvůli ocásku mé kočky (maminka je údajně nalezená z lesa a tatínek je čistokrevný Ragdoll). Nemáme ji vyloženě od malého kotěte, když jsme si ji pořizovali, tak jsme se dozvěděli, že má osm měsíců (a teď nedávno oslavila rok). Je kastrovaná. A od začátku měla huňatý ocas jako veverka :D ale teď je délka a hustota srsti skoro normální (má ho skoro vypelichaný) a taky je mnohem víc ospalá (oproti kocourovi stejného věku) a taky ji nejspíš něco svědí okolo čumáčku (má to tam tmavší a pořád se tím o něco otírá). Určitě budeme volat na veterinu (ještě dneska), ale chtěla bych se zeptat jaký na to máte názor, zkušenosti... Předem děkuji

Já bych na veterinu nevolala, ale šla. I s kočkou. Může to být alergie, infekce, plíseň, něco autoimunitního...

29.7.2022 21:20
lesnížínka

XXX.XXX.12.206

Je odčervovaná? Gucci děsně vypelichal ocas(a celkově byla teda zmordovaná) když měla několik měsíců tasemnici.

30.7.2022 12:24
CherrHoney

XXX.XXX.122.22

Díky za příspěvky. Odčervujeme pravidelně, naposledy před měsícem, ale stejně to v pondělí ještě zkonzultuji s veterinářem.

30.7.2022 19:31
lesnížínka

XXX.XXX.12.223

CherrHoney napsal(a):
Díky za příspěvky. Odčervujeme pravidelně, naposledy před měsícem, ale stejně to v pondělí ještě zkonzultuji s veterinářem.

Článků tasemnice by jste si všimli u zadku. Já jsem o ní věděla, jenže jsem nechtěla kočku odčervovat co dva měsíce protože žere myši a tesemnici má imrvere. Tak jsem čekala, že až by bylo vidět, že jí to vadí, stejně byla tlustá Ale pak nám auto srazilo kocoura, léčili jsme, pečovali, no napřežil to. Byli jsme zdrblí, hned koupili nové kotě..a kočku v tu dobu nikdo moc neřešil Až jsem si najednou uvědomila, jak je sešlá(asi ji vzal i ten nemocný kamarád) A ještě dodám: pravidelně odčervovat nepomůže, tedy ne běžnými přípravky z lékárny. Je na nich sice napsané, že jsou i na tasemnice, ale naše vetka mi prozradila, že nezabírají Dává mi milprazon.

31.7.2022 14:53
CherrHoney

XXX.XXX.122.19

Kocoura je mi velmi líto Díky za popis tasemnice, myslím, že ji nemáme. Zadeček jí čistím docela často (nebo aspoň kontroluji, občas ho nemá úplně čistý) a myslím, že bych si toho všimla. díky, ať se daří

Přidejte reakci

Přidat smajlík