Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Valerie0510

1.8.2022 12:01
Valerie0510

XXX.XXX.168.19

Dobrý den, píši ohledně toho že máme 10 měsíčního kocourka (chystáme kastraci až v roce)
A teď máme necelé 4 měsíční koťátko a kocour se jí snaží nakryt.. Stále se je snažím dostat od sebe ale kocour pak všude leze a hrozně naříká..
Chci se zeptat, jak je to možné když malička nemrouska nic.. Je opravdu koťátko.. Bojím se aby ji nedej bože nakryl a nebo nějak neublížil mám mít obavy? Popřípadě co s tím.. Dekuji za odpověď..

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2022 13:07

Valerie0510 napsal(a):
Dobrý den, píši ohledně toho že máme 10 měsíčního kocourka (chystáme kastraci až v roce)
A teď máme necelé 4 měsíční koťátko a kocour se jí snaží nakryt.. Stále se je snažím dostat od sebe ale kocour pak všude leze a hrozně naříká..
Chci se zeptat, jak je to možné když malička nemrouska nic.. Je opravdu koťátko.. Bojím se aby ji nedej bože nakryl a nebo nějak neublížil mám mít obavy? Popřípadě co s tím.. Dekuji za odpověď..

Než bude mít kocour rok, bude kočička nakrytá. Proč jste si ji vůbec pořizovali? Nerozumím tomu.

Co s tím? Vykastrovat kocoura už teď.

2.8.2022 10:05
Bobča

XXX.XXX.20.192

Načapala jsem staršího kocoura(jak jsem hlídala koťata)..a ten prováděl na kotětí-naštěstí kocourkovi-krytí(nevím,jak to jinak popsat)..kotě leželo,nic se mu nestalo-hned jsem ho prohlížela...ale myslím,že to bylo jen z jeho "pudu"...ještě párkrát jsem ho načapala-napřed ho olizoval,tulil se k němu...a najednou hop ...hned jsem ho odehnala...ale jedno kotě je hoka....na ní jsem ho teda neviděla..mají teď už určitě 3 měsíce..Možná už jsou pryč...nemluvila jsem teď pár dní s kámoškou..

Můj kocour šel na kastraci v 6měsících

2.8.2022 11:09

jsou to pudy, no....
není důvod, proč kocoura nekastrovat již nyní
ona kočička může mít první říji i ve 4 měsících
není to sice běžné, ale ani vyloučené

Přidejte reakci

Přidat smajlík